José Venancio López Hierro, un ponent de luxe
FS Notícies | 27/06/2013
El seleccionador nacional de futbol sala, José Venancio, ha impartit una ponència a Ripollet, on ha exposat l'organització de la selecció nacional de futbol sala.
José Venancio López Hierro, un ponent de luxe
CLÍNIC IMPARTIT PER JOSÉ VENANCIO LÓPEZ HIERRO
Dijous 27 de juny de 2013


La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha ofert l'oportunitat d'assistir de forma gratuïta a un clínic impartit pel seleccionador nacional de futbol sala, José Venancio López Hierro.

Aquest dijous 27 de juny de 2013, el Teatre Auditori de Ripollet ha estat l'escenari on José Venancio ha exposat, a tot el públic assistent, l'organització de la selecció nacional de futbol sala i la planificació del Mundial de Tailandia 2012.


Primerament, ha explicat les claus del treball intern que es duu a terme dins de la selecció nacional de futbol sala de la Real Federación Española de Futbol, destacant, que la clau d'aquest treball és l'equip humà que el desenvolupa.

Un equip humà integrat per professionals amb unes tasques específiques a desenvolupar. El cos tècnic és l'encarregat de realitzar l'organització, el seguiment i la valoració dels jugadors.

Un aspecte molt important que es té en compte és el de la personalitat del jugador alhora d'afrontar l'exigència que suposa estar a la selecció nacional. Per això, per sobre de tot, s'inculquen uns valors, seguint una filosofia de treball específica.

Aquests són alguns dels punts claus de la ponència de José Venancio on, a part de la teoria exposada, ha donat via lliure a la preguntes i inquietuds dels assistents.

Un clínic molt profitós que deixa entreveure la gran tasca que s'està realitzant des de dins per aconseguir una gran selecció espanyola de futbol sala com la que hi ha avui en dia.


 


 


 
EL CARTELL:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.