Contundent victòria que col•loca a Catalunya dins del Campionat
F. Platja | 30/07/2015
Amb un contundent 10 a 0 la selecció catalana juvenil porta les regnes del partit, supera a Castella La Manxa i es refà de la derrota matinal, col•locant-se dins del Campionat Nacional Juvenil de Seleccions de Futbol Platja.

20:30 hores. CATALUNYA 9 – 0 CASTELLA LA MANXA (JUVENIL)

CATALUNYA: Eric Tabarès Villalba, Jose Manuel Arias Castillo, Guido Alba Manich, Tomàs Anguita Codo, Cristian Martínez Garcia, Rodrigo Alonso Olivera, Bilal Saadoun Hammanou, Ismail Chaabouchi El Ouriachi, Roger Roi Serralban i Jorge Marzo Ortiz.

CASTELLA LA MANXA: Sergio Gómez Serrano, Abraham García Moreno, Eduardo Carriches García, Sergio Sandro Coltellacci Trigoso, Sergio Jiménez Bermejo, José Manuel López Rubio, Pablo Caballero de la Torre, Daniel Gómez Escalonilla Sáez, Raúl Tomás Patiño i Adrián Pérez Gómez.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Tomàs Anguita (min. 5), 2 – 0 Tomàs Anguita (min. 7), 3 – 0 Guido Alba (min. 9). (2a part) 4 – 0 Rodrigo Alonso (min. 1), 5 – 0 Tomàs Anguita (min. 4), 6 – 0 Cristian Martínez (min. 6), 7 – 0 Guido Alba (min. 8), 8 – 0 Rodrigo Alonso (min. 9). (3a part) 9 – 0 Ismail Chaabouchi (min. 11).

La selecció catalana juvenil de futbol sala ha començat el seu segon partit del Campionat Nacional de Futbol Platja molt més tranquil·la, aparcant els nervis inicials. Amb un clar domini del joc, Catalunya ha anat creant ocasions de gol. Ha estat en el minut 5 quan els catalans han obert el marcador, a través del Tomàs, el qual també ha estat autor del segon gol. A falta de tres minuts per arribar al primer descans, una xilena d’Ismail que ha pentinat Guido ha suposat el 3 a 0.

El segon temps s’ha iniciat de forma trepidant per part dels catalans que han continuat agafant les regnes del partit, marcant als trenta segons de joc. A aquest gol, els hi ha precedit cinc gols més que deixaven palès el nivell de Catalunya davant del rival. D’aquesta manera s’ha arribat al segon descans amb un voluminós marcador de 8 a 0.

En el darrer temps, Catalunya ha baixat una marxa, però mantenint el control de la pilota i del joc,i anul·lant les possibilitats dels manxecs. En el darrer minut de joc, Ismail ha arrodonit la tarda amb el 9 a 0 definitiu.

Partit lluitat però sense recompensa

La selecció catalana juvenil de futbol platja debuta contra Cantàbria en el Campionat Nacional de Seleccions amb una dura derrota després d’un partit treballat on les ocasions catalanes no s’han acabat de materialitzar.

9 hores. CANTÀBRIA 5 – 1 CATALUNYA (JUVENIL)

CANTÀBRIA: Eduardo Aguilera González, Iker Rodrigo Uribarrena, Jorge Herrero Fernández, Jose Ceballos Calderón, Laro Pérez Ortega, Leandro Camargo Martínez, Marcos Borragan Álvarez, Marcos Garcia Alcalde, Pablo Martín Bustillo i Raúl Setien Chamorro.

GOLS: (1a part) 1 – 0 Jorge Herrero (min.5), 2 – 0 Marcos García (min. 3), 3 – 0 Raúl Setién (min. 4), 4 – 0 Jorge Herrero (min. 8). (3a part) 5 – 0 Marcos García (min. 2) i 5 – 1 Tomàs Anguita (min. 9).

El partit s’ha iniciat amb un conjunt cantàbric a un ritme espectacular que ha aconseguit, en els primers vuit minuts de joc, posar-se amb un 4 a 0 en el marcador. Els catalans, incrèduls, veien com cada ocasió de Cantàbria s’enfonsava fins al fons de la xarxa catalana. Tot i així, al final d’aquest primer temps, Catalunya ha pogut aguantar l’empenta rival amb una bona intensitat defensiva.

En el segon període, els catalans, a base de posar-li sentit al seu joc, han començat a jugar i a realitzar accions que posaven dificultats al porter rival, causant de que al final d’aquests temps el marcador no es mogués.

Ja en el darrer període, Catalunya ha sortit a per totes i s’ha fet amo del partit, fruit de les bones combinacions d’aquestes, sumant la baixada física del rival. Les ocasions s’han anat succeint pels catalans, però semblava que el destí de les ocasions no era materialitzar-les. Cantàbria, en una jugada aïllada ha enterrat les opcions de remuntada pujant el cinquè gol. A falta de tres minuts, Catalunya ha aconseguit obrir el marcador, posant un gol que anima als catalans pels següents partits.