L'absoluta femenina supera a la internacional andorrana
FS Notícies | 11/06/2014
La selecció absoluta femenina ha guanyat, per 7 gols a 1, a la selecció femenina d'Andorra, donant una gran imatge davant el compromís internacional que ha suposat.

CATALUNYA: Marta Vilaró, Nuria Morales, Rebeca Hernández, Bertas Velasco, Alba Laguna, Anna Riera, Patri Sanchez, Clàudia Pons, Nuria Guardia, Maria Ángeles Navarro, Laura Vilches i Saya Martín.

ANDORRA: Ana Maria Nieto, Noelia Dopatea, Maria Ruzafa, Vania Da Silva, Alba Lopez, Tere Morató, Tania Sanchez, Bibiana Gonçalves, Marina Fernandez, Jessica Martínez, Raquel Medina i Luna Marcet.

ÀRBITRES: Sr. Joel Garcia, Sr. David Núñez i el Sr. Xavier Pons.

GOLS: (1a part) 1 - 0 Berta Velasco (min. 7),2 - 0 Laura Vilches (min. 7), 3 - 0 Berta Velasco (min. 10), 4 - 0 Berta Velasco (min. 19). (2a part) 5 - 0 Maria Ángeles Navarro (min. 10), 6 - 0 Nuria Guardia (min. 27), 6 - 1 Tere Morató (min. 30) i 7 - 1 Laura Vilches (min. 35).

CRÒNICA: La jornada d'avui s'ha iniciat amb el partit amistós internacional de la selecció catalana absoluta femenina contra la selecció nacional d'Andorra. Un partit que s'ha iniciat amb un clar domini amb possessions llargues que ha fet que les andorranes intentéssin agrupar-se en defensa, prop de la porteria, per aprofitar qualsevol error local.

No ha estat fins al minut 7 quan Catalunya ha perforat, en dues ocasions, la porteria rival plasmant en el marcador les comptables ocasions de les que havia disposat fins el moment.

Tres minuts després Berta Velasco ha finalitzat una bona jugada trenada entre les catalanes. Amb el 3 a 0, Andorra ha anat a entrar dins del partit amb una defensa més forta que la mostrada inicialment, que ha fet que Catalunya, dominant la pilota, aconseguís finalitzar amb facilitat.

Amb alguna tímida aproximació a l'àrea catalana, el conjunt visitant intentava trencar les llargues possessions catalanes. Quan les dues seleccions ja estaven pensant en la mitja part, una bona definició, de nou, de Berta Velasco, li ha fet segellar el seu hat trick que ha posat el 4 a 0 en el marcador abans d'entrar als vestuaris.

A la segona part, Andorra s'ha decidit per intentar pressionar la sortida de la pilota de Catalunya. Amb aquesta disposició tàctica dificultava la fàcil circulació de la pilota.

En el minut 25 i 27, Catalunya ha fet rodar la pilota molt ràpida per desajustar la defensa rial i trobar l'espai a l'esquena d'aquesta per finalitzar a superioritat.

Andorra, amb el 6 a 0 en contra ha tornat a la seva disposició inicial esperant a Catalunya a la seva pista. A base d'intentar-ho, a falta de 10 minuts, Andorra ha aconseguit traçar una contra que ha fet que Tere Morató es trobés cara a cara amb la portera catalana, a la qual ha batut i ha inaugurat el marcador visitant.

El cansament s'ha notat en ambdues seleccions i ha fet que el partit anés perdent el contral on la pilota anava de porteria a porteria. Amb aquesta situació Catalunya ha tornat ha posar l'avantatge en el marcador amb un gol de Laura Vilches que ha finalitzat fruit d'una jugada col·lectiva.

Amb aquest resultat de 7 a 1 s'ha arribat al final del partit.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.