L’Absoluta tomba Cantàbria i obté la setena plaça
F. Platja | 16/07/2022
La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja doblega per 2 a 4 el combinat càntabre i finalitza en setena posició el Campionat d’Espanya.

CANTÀBRIA
2 - 4
CANTÀBRIA
David López, Raúl Marín, Manuel Viadero, Raúl Sánchez i Isaac Bengoechea. També han jugat: Rubén Lavín, Marcos García, Álvaro Berdejo, Ibrahim Ruiz, Mauricio Mínguez i Julián Morales.
Alex Campos, Xavi Fages, Eric Pérez, Víctor Morillas i Max Serra. També han jugat: Biel Rius, José Antonio Quesada, Jordi Velardiez, David Romero, Víctor Morillas i Riduan El Bassri.
Raúl Sánchez (1-3, 15’); Mauricio Mínguez (2-4, 33’).

Riduan El Bassri (0-1, 3’); Víctor Morillas (0-2, 6’); Jordi Velardiez (0-3, 12’); Jordi Velardiez (1-4, 20’).
Manuel Viadero (23’) i Álvaro Berdejo (30’

Jordi Velardiez (23’).

La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja ha conclòs el Campionat d’Espanya de futbol platja que s’està disputant a la Playa de la Victoria de Cadis en setena posició. El combinat dirigit per Miguel Fontecha ha superat per 2 a 4 Cantàbria en el partit pel 7è i 8è lloc. Catalunya s’ha mostrat superior en tots els aspectes del joc a un rival voluntariós que ha intentat capgirar sense èxit el marcador.

Catalunya ha sortit a buscar la victòria des de l’inici per acabar el torneig amb sensacions positives. D’aquesta manera, després de diversos avisos, Riudan El Bassri, amb un tir potent creuat, ha batut el porter càntabre i ha obert la llauna. Només tres minuts després, Víctor Morillas ha ampliat diferències amb un tir a la mitja volta aprofitant un error en la marca dels locals. Abans d’acabar el primer període, Jordi Velardiez ha marcat el 0 a 3 amb un sensacional xut que ha picat en el travesser i ha acabat al fons de les xarxes.

En el segon període, Cantàbria ha posat emoció al duel amb un espectacular tir de Raúl Sánchez que ha entrat per l’escaire. Aquest contratemps ha fet esperonar la Selecció, que ha tornat a agafar les regnes del duel i ha tornat a dominar un rival que ha tingut dificultats per crear perill a la porteria catalana. Quan faltaven quatre minuts per al final del quart, Jordi Velardiez, amb una preciosa vaselina, ha convertit l’1  a 4 que deixava ben encarrilat el matx.

En l’últim període, la Catalana s’ha dedicat a administrar l’avantatge i ha fet rotacions perquè tots els jugadors disponibles gaudissin de minuts en el darrer partit del torneig. L’Absoluta ha disposat d’ocasions per ampliar la diferència de gols, però no han estat encertats en la definició. Per la seva banda, el combinat càntabre, en una acció aïllada, ha aconseguit el definitiu 2 a 4, obra de Mauricio Mínguez. Amb aquest triomf, la Selecció finalitza en setena posició, amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.