L’Acció Sant Martí es retroba amb el camí de la victòria
FS Notícies | 23/05/2016
El cadet de l’Acció Sant Martí ha aconseguit una treballada victòria davant l’UEFS Manlleu després de remuntar un resultat advers en una gran segona part.

ACCIÓ SANT MARTÍ 4 - 2 UEFS MANLLEU

El Manlleu arribava com a favorit al matx degut a la millor posició a la taula i a la mala ratxa de resultats que encadenava el rival. Des de l’inici els visitants han començat més endollats i en un córner assajat gairebé arriba el primer gol dels osonencs. Els dos equips esperaven a mitja pista i eren els visitants qui dominaven lleugerament el joc i començaven a arribar amb perill sobre la porteria rival. A partir dels contraatacs els locals creaven alguna acció de perill però el marcador no es movia. Superat l’equador del primer temps el domini visitant s’ha accentuat i les ocasions cada vegada eren més clares però la gran actuació del porter local evitava que el marcador es mogués. Als 17 minuts, i després de molt intentar-ho, l’Ivan Chacón ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per rebentar-la a dalt i posar per davant el Manlleu. El gol feia justícia al que s’estava veient dins el terreny de joc. L’Acció seguia buscant el perill a base de contraatacs ja que en circulació no aconseguia encadenar bones jugades. A dos minuts pel final, un xut sense aparent perill des de més de 10 metres, l’ha desviat un defensor i ha sorprès el porter visitant que veia com l’1-1 pujava al marcador. Amb l’empat i tot per decidir s’ha arribat al descans.

A la represa el Manlleu ha pujat la línia defensiva i als dos minuts, el Chafie ha robat una pilota en zona ofensiva, s’ha desfet d’un defensor i ha superat el porter en l’u contra u per posar el Manlleu novament per davant en el marcador. El gol ha donat tranquil·litat als visitants però mica en mica els locals han anat fent-se amb el domini del joc i creant ocasions de perill. Als 34 minuts el Iago ha aprofitat un contraatac per superar el porter amb un xut creuat des de la banda. L’empat a donat ales als locals, que s’ho han cregut i han anat en busca de la victòria. Les ocasions seguien arribant, el Manlleu no trobava el seu lloc dins el partit i a cinc minuts pel final l’Acció Sant Martí ha trobat el premi. L’Alex Gracia ha lluitat una pilota i ha cedit pel Pol que ha fet el 3-2 posant per primera vegada el seu equip per davant en el marcador. Sense temps de reacció el Manlleu ha rebut el segon cop consecutiu i l’Erick ha fet el 4-2 després de robar una pilota en zona alta. Han intentat retallar distàncies els osonencs però no han aconseguit perforar novament la porteria rival i, nou jornades després, els barcelonins s’han endut els tres punts.

Al finalitzar els 50 minuts el Renato, entrenador local, i el Rubén Ayala, entrenador visitant, han valorat el partit i la temporada.

GRAN SEGONA PART I RETORN A LA VICTÒRIA

Després de nou derrotes seguides, el Renato estava satisfet amb la feina de l’equip: “Portàvem unes setmanes competint bé, fins i tot contra equips de dalt i ja ens tocava tenir una alegria. En la primera meitat han estat més intensos que nosaltres però a la segona han baixat el ritme i ho hem aprofitat per capgirar el marcador”.

ERRADES AL DARRERE I TEMPORADA IRREGULAR

El Rubén lamentava els errors comesos: “Hem comès errors al darrere que han propiciat els seus gols i això ens ha perjudicat molt. El partit se’ns escapa per manca de concentració. Durant la temporada no hem aconseguit trobar la regularitat que buscàvem. Hem guanyat partits contra líders però després n’hem perdut contra equips de baix”.

ASSOLIMENT D’OBJECTIUS

El Rubén és optimista: “Crec que hem assolit molts dels objectius marcats a l’inici. Estem contents perquè molts jugadors han progressat i això sempre és positiu”.

El Renato és sincer: “L’objectiu era salvar la categoria. Sabíem que era molt complicat però no ho hem aconseguit i al final estem on ens mereixem pel què hem ofert durant la temporada”.