L’AE Bellsport fa història i jugarà la final de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala
FS Notícies | 12/06/2021
L’AE Bellsport ha guanyat per 2 a 3 davant el Barça a les semifinals de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala en una autèntica exhibició de futbol sala i jugarà la final davant l’Inter Movistar FS, aquest diumenge a les 11.00 hores.
RFEF

L’AE Bellsport, a la gran final. Els dos equips catalans s’han enfrontat a les semifinals de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala i l’AE Bellsport ha aconseguit el bitllet per la gran final després de guanyar per 2 a 3 davant el Barça. Ha estat un partit vibrant i emocionant fins al final, en què un gol de Francesc Tortosa ha decantat la balança. Amb aquesta fita, l’AE Bellsport fa història i aconsegueix, per primera vegada, classificar-se a la final de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala que disputarà davant l’Inter Movistar FS, aquest diumenge a partir de les 11.00 hores, al Pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz.RFEFRFEFRFEFL’AE Bellsport remunta abans del descans i ‘Tatu’ decideix el partit

Intensitat, pressió, nervis i gols. El Barça i l’AE Bellsport han signat una semifinal de luxe, amb un gran nivell de futbol sala per part dels dos combinats que han fet gala del gran nivell del futbol sala formatiu català. A la primera meitat, els blaugrana s’han avançat per mitjà del seu capità Alex Garcia, però la resposta dels d’Hospitalet de Llobregat no ha tardat i Alex ha aprofitat una gran assistència de Marco per col·locar les taules al marcador. L’AE Bellsport ha reaccionat amb l’empat i amb l’embranzida del gol i encara abans del descans, Pau ha remuntat el matx amb un fort xut.

A la represa, el Barça ha canviat d’aires i ha sortit decidit a donar molta guerra. I ho ha fet. Jorge Carrasco ha empatat l’encontre al minut 26 i amb tot per decidir, una acció individual de Francesc Tortosa ‘Tatu’ ha decidit la semifinal tot i els intents blaugrana al tram final del partit.RFEF

RFEFPer la seva banda, l’Inter Movistar FS ha guanyat 5 a 2 davant el Valladolid Tierno Galván.