L’AE Les Corts UBAE guanya per la mínima la Copa Catalunya Cadet femení
FS Notícies | 19/06/2022
L’AE Les Corts UBAE ha guanyat 1 a 2 davant el CN Caldes FS la Copa Catalunya Cadet femení de futbol sala.

C.N. CALDES FS
1 - 2
AE LES CORTS UBAE
Mireia Sánchez, Berta Fernández, Sonia Cardona, Laia Grau, Ona Solans, Maria Martin, Laia Bayo, Erika Garcia, Laia Garriga i Aina Puig
Alba Ríos, Victòria Ramírez, Mercè Barti, Tània Hernández, Clàudia Boixeda, Carla López, Sílvia Cuartero, Berta Solé, Paola Ríos, Abril Benito, Ona Fernández i Júlia Abad

1-1 p.p (23')

0-1 Victòria Ramírez (20'); 1-2 Silvia Cuartero (25')
Maribel Sepúlveda

Màxima igualtat. L’AE Les Corts UBAE ha guanyat la Copa Catalunya Cadet femení de futbol sala després de guanyar 1 a 2 davant el CN Caldes FS en un partit travat, amb poques ocasions i que al descans s’ha arribat amb empat a 1. Un gol de Silvia Cuartero a l’inici de la segona part ha decantat la balança d’un partit que ha comptat amb un Pavelló Municipal Can Cases de Martorell ple de gom a gom.Empat a tot durant el primer temps. Les jugadores de l’AE Les Corts UBAE i el CN Caldes FS han disputat un partit molt igualat, amb poques ocasions i amb moltes interrupcions. El rellotge ha corregut molt ràpid pels dos equips que no han aconseguit dominar el matx en cap moment. L’AE Les Corts UBAE ha obert la llauna del marcador al minut 20 de partit per mitjà de Victòria Ramírez, tot i que, encara abans del descans, un gol en pròpia porteria ha establert l’empat a 1.

Amb la màxima igualtat s’ha arribat al descans i, amb aquest resultat, s’ha arribat fins a cinc minuts pel final quan, una jugada individual de Silvia Cuartero, ha decantat la balança favorable a les mamuts i han certificat la Copa Catalunya Cadet femení de futbol sala.

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.