L’AE Penya Esplugues cau amb el cap ben alt a la Copa de la Reina de futbol Sala
FS Notícies | 30/04/2021
L’AE Penya Esplugues ha perdut 3 a 5 davant el Melilla Sport Capital Torreblanca FS als quarts de final de la Copa de la Reina de futbol sala.
RFEF

Emoció fins al final en un partit trepidant. L’AE Penya Esplugues ha caigut amb el cap ben alt als quarts de final de la Copa de la Reina de futbol sala després de perdre per 3 a 5 davant el Melilla Sport Capital Torreblanca FS. Ha estat un partit emocionant fins als darrers instants, ja que un gol a 14 segons pel final ha sentenciat la victòria per les de Melilla. L’AE Penya Esplugues, que arribava a l’enfrontament amb molt a guanyar i poc a perdre, ha disputat un partit molt seriós i ha plantat cara en tot moment. Tot i que sempre ha anat a remolc del marcador, les jugadores de Manolo Moya no s’han rendit i han tingut l’empat a l’última jugada del partit, però una pilota perduda ha servit perquè el Melilla Sport Capital Torreblanca FS sentenciés amb el definitiu 3 a 5.RFEFLa golejadora del Melilla Sport Capital Torreblanca FS, Emilly, ha marcat la diferència de l’encontre. La segona màxima golejadora del campionat domèstic, amb un hat-trick, ha estat qui ha decantat la balança del partit. I és que només començar, les de Melilla han obert la llauna del marcador amb un contraatac finalitzat per Bia Sousa, però sense temps de reacció, Berta Velasco ha col·locat les taules al marcador. En aquest moment, l’AE Penya Esplugues ha tingut clares oportunitats de gol per avançar-se en el lluminós, però han perdonat, i la golejadora Emilly ha marcat l’1 a 2 poc abans del descans.RFEFA la represa, Emilly, amb un golàs, ha marcat l’1 a 3, deixant tocades les jugadores d’Esplugues de Llobregat. La dinàmica del partit ha canviat quan, a nou minuts pel final, les de Manolo Moya ho han provat amb portera-jugadora. I tot i que el Melilla ho ha aprofitat per marcar el quart, per mitjà d’Emilly, les d’Esplugues han creat molt perill fins a col·locar-se 3 a 4 amb dianes de Pilar Ribes i de Cèlia Catà. Amb aquest escenari, s’ha arribat a l’últim minut i amb possessió pel Penya Esplugues, que ha fallat l’últim atac i al contraatac, el Melilla Sport Capital Torreblanca FS ho ha aprofitat per marcar el definitiu 3 a 5.RFEFEl partit entre l’AE Penya Esplugues i el Melilla Capital Sport Torreblanca FS ha comptat amb la presència del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i administrador general de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle. RFEF