L’AEM es classifica per a la segona eliminatòria de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 07/10/2021
En un debut històric, les lleidatanes guanyen 1-2 a l’Elx i passen de ronda. En canvi, el FC Levante Las Planas cau 3-0 davant el CD Juan Grande Femenino de Gran Canària.

L’AEM de Lleida ha debutat a la Copa de la Reina amb molt bon sabor de boca. Les lleidatanes s’ha avançat ràpidament en el marcador, concretament al minut 7, amb el gol d’Alèxia. Les catalanes han dominat i han portat el pes de partit, inclús han estavellat dues pilotes al pal. I al minut 63, Alèxia, de nou, ha fet el segon gol. Tres minuts més tard, l’Elx FC ha retallat distàncies amb l’1-2, però les jugadores d’Oscar Cobacho han tancat bé la defensa i han fet valer el seu avantatge per plantar-se a la segona ronda de la Copa de la Reina.

Creu per al FC Levante Las Planas

A Gran Canària s’ha viscut un partit molt igualat entre el CD Juan Grande Femenino i el FC Levante Las Planas. Les del Baix Llobregat ha sabut mantenir el 0 a 0 durant el primer temps. A la segona part, però, les canàries han trepitjat l’accelerador i han generat diverses ocasions que s’han acabat traduint en gol. Al minut 61, Anna Lizarraga ha marcat el primer, Mar Rubio ha fet el segon al 72’, mentre que Cora ha tancat el resultat al 89’ amb un gol de penal. Amb el 3-0 definitiu, el Levante Las Planas s’ha acomiadat de la Copa de la Reina.