L'amfitriona deixa fora a Catalunya
FS Notícies | 08/03/2014
La selecció catalana sub 21 femenina no s'ha pogut classificar per la final del Campionat d'Espanya després de caure, per 2 gols a 8, contra la selecció amfitriona de Madrid.

CATALUNYA:
Isabel del Mar del Estal Corcho, Zoe Juanes Valle, Berta Ramos Serrano, Elisabet Carrasco Bonet, Carla Cordón del Pozo, Belen Entrena García, Sònia Ancosta Diez, Cèlia Catà Villa, Lydia Abellán López, Cristina Ancosta Diez, Pilar Ribes Baquero i Nerea Vilalta Ruiz.

MADRID:
Clara Rodríguez Gómez, Ana Olivares Blazquez, Jennifer Arriba Fernández, Belen de Uña Marzo, Marta Rodríguez Aramendia, Coral Agueda Gomez Carretero, Elena García Gomez, Cristina Romero García, Aida Simón De Miguel, Marta Balbuena Navas, Houda Marrouch Laamarti i Mónica Barroso Cadierno.

ÀRBITRES:
Sr. Martín Cantarero i Sr. Rodríguez Álvarez.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Coral (min. 6), 0 - 2 Clara (min. 11), 0 - 3 Clara (min. 18). (2a part) 1 - 3 Pilar (min. 23), 1 - 4 Cristina (min. 23), 1 - 5 Aída (min. 27), 1 - 6 Coral (min. 30), 1 - 7 Cristina (min. 33), 1 - 8 Rocío (min. 37) i 2 - 8 Carla (min. 39).

CRÒNICA:
Després de disputar-se la primera semifinal del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 21 femení de futbol sala on Galícia ha aconseguit el bitllet per la final després de guanyar a la Comunitat Valenciana per 4 gols a 3, Catalunya s'ha enfrontat a l'amfitriona selecció de Madrid.

El partit s'ha iniciat amb dues seleccions molt convervadores durant els minuts inicials al saber el que hi havia en joc. La selecció catalana ha estat la primera en crear perill a la porteria contrària amb un pal de Berta al minut 3 del partit.

Tot i així, ha estat la selecció de Madrid la que ha obert el marcador. Catalunya, que jugava amb molta intensitat, li ha passat factura l'acumulació de faltes.

En el minut 11, les madrilenyes han aconseguit el 0 a 2, punt a partir del qual les ocasions s'han anat succeint, i les han anat materialitzant, finalitzant el primer temps amb un marcador a favor de 0 gols a 3.

A la represa, Catalunya ha sortit disposada a capgirar el marcador. Als 3 minuts, amb el gol de la Pilar s'han reduit les distàncies i donant opcions a unes catalanes que els hi ha durat poc l'alegria quan, segons després, Madrid ha marcat el quart.

Catalunya no ha baixat els braços i mantenia la pressió alta, intentant robar la pilota que circulava ràpidament el combinat madrileny.

A falta de 3 minuts pels final Madrid ha marcat el cinquè gol, el que ha provocat que Catalunya ho hagi intentat amb la figura del porter-jugador. Tot i així, el resultat només l'ha augmentat Madrid marcant tres gols més que han pujat el 1 a 8 al marcador.

A falta d'un minut pel final, la jugadora catalana Carla ha aconseguit el segon però insuficient gol per Catalunya que ha deixat el marcador final amb un 2 a 8 que ha donat el pas a la final a Madrid.