L’anunci de convocatòria pel Catalunya – Panamà: el dijous 23 de maig
Notícies Generals | 17/05/2024
El seleccionador, Gerard López, anunciarà la llista definitiva a la Sala d’Actes de la Seu Central de l’FCF a Barcelona (11:00 h) en què es retransmetrà en directe a l’FCF TV.
L’anunci de convocatòria pel Catalunya – Panamà: el dijous 23 de maig

S’apropa el moment per veure en acció la Selecció Catalana Absoluta masculina el pròxim 29 de maig contra el Panamà a l’estadi de la Nova Creu Alta. El seleccionador català, Gerard López, anunciarà la convocatòria definitiva el pròxim dijous 23 de maig a la Sala d’Actes de la Seu Central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona a partir de les 11:00 hores i posteriorment hi haurà una roda de premsa oberta als mitjans de comunicació presents. L’anunci de la llista es retransmetrà en directe per l’FCF TV.

Recaptació solidària per la Fundació Atendis

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de l'FCF en què tenen un cost de 3 €, a General, i 8 € a Tribuna. De cada entrada venuda, 1’5€ aniran destinats a la Fundació Atendis, entitat sabadellenca sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

PREU DE LES ENTRADES

CATEGORIA

PREU

DONACIÓ 

General

3 euros

1,5€ de cada entrada aniran destinats a la Fundació Atendis 

Tribuna

8 euros