L’Aragó sap patir per sumar tres punts d’or contra Balears
El combinat sub 14 aragonès ha doblegat per 1 a 2 les Illes Balears en un duel vibrant i intens que s’ha decidit per petits detalls.
BALEARS
1 - 2
ARAGÓ
BALEARS
Samuel Montes, Samuel Collazos, Rubén Torres, Gerard Horrach, Francisco Amaya (Samuel Elías, 43’), Jorge Morera (Raúl Sánchez, 53’), Alejandro Cabrera, Michael Ikenna (Lluís Quirós, 43’), Daniel Molina (Aitor Araque, 47’), Alejando Biarnés (Josep Florit, 53’) i Andrew Coca.
ARAGÓ
Eduard Ursu, Alejando Gomes, Víctor Betato, Antonio Bescos (Hugo Abián, 36’), Unai Gabarre, Marcos Val, Álvaro Pérez, Pablo Biarge, Álvaro Caso (Ismail El Aoud, 36’), Javier Elbal (Fernando Gil, 36’) i Raúl Aguilar (Javier Villalba, 43’).
Michael Ikenna (1-1, 9’).

Antonio Bescos (0-1, 8’); Hugo Abián (1-2, 49’).

Alejandro Gómez (59’).
Gerard Rius Riu (àrbitre principal); Sergio Cabezas Rubio i Adrià Alba Sánchez (àrbitres assistents); i Arnau Massana Martín (4t àrbitre).

Duel de poder a poder entre les Seleccions de Balears i l'Aragó sub 14 masculines, a la segona jornada de la 1a Fase del Campionat d'Espanya que s'està disputant a Banyoles. Després de debutar ahir amb derrota contra Catalunya, el combinat aragonès ha mostrat la seva millor versió per superar un bloc balear que ha tingut opcions d’esgarrapar almenys un punt. Després d’un primer temps anivellat, una diana d'Hugo Abián al minut 49 ha donat els tres punts a l’Aragó.

Partit vibrant amb dos equips ambiciosos que han sortit a buscar la victòria des de l’inici. Quan només s’havien disputat vuit minuts, l’aragonès Antonio Bescos ha inaugurat el marcador amb una sensacional rematada de cap aprofitant una assistència mil·limètrica de Javier Elbal. Malgrat el cop, Balears ha reaccionat ràpidament i, només un minut després, Michael Ikenna, lliure de marca a l’interior de l’àrea, ha enviat la pilota al fons de la xarxa en una gran acció individual d’Andrew Coca. A partir d’aquest moment, l’Aragó ha dominat el duel a través de la possessió de la pilota, tot i que sense generar excessiu perill a un combinat balear ben plantat al terreny de joc.

A la represa, el bloc vermell ha donat un pas endavant, avançant la seves línies de pressió i jugant més temps en camp contrari. D’aquesta manera, Michael Ikenna ha gaudit d’una gran ocasió per capgirar el marcador, però el seu tir ha sortit fregant el travesser. Quan millor estaven jugant els locals, ha arribat el gol d’Aragó. Excel·lent jugada col·lectiva que ha materialitzat Hugo Abián per donar la victòria als aragonesos per 1 a 2. Així doncs, l’Aragó suma una treballada victòria després de debutar divendres amb derrota per 0 a 2 contra Catalunya.