L’efectivitat de Catalunya Benjamí de futbol sala supera el CFS Manent Union Santa Coloma
FS Notícies | 01/03/2020
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 9 a 3 davant el CFS Manent Union Santa Coloma, Aleví Divisió d’Honor de futbol sala, en un enfrontament on l’olfacte golejador de la catalana ha marcat la diferència en el marcador.
9 - 3
CFS MANENT UNION SANTA COLOMA
Marc de la Cruz, Biel Bustamante, Luis Fuentes, Nacho Melero, Pablo Borreda, Gerard Carbó, Marc Huguet, Teo Domínguez, Jan Rosell, Oscar Ibáñez, Ivan Lopez i Nil Garcia.
Roger Clos, Pol Sicart, Walid Titah, Iker Vizcaino, Robert Soto, Iker López, Iker López, Solayman Afilal i Kilian Poza.
1-0 Marc Huguet (1'); 2-0 Biel Bustamante (3'); 3-0 Nacho Melero (10'); 4-2 Biel Bustamante (17'); 5-2 Biel Bustamante (18'); 6-3 Ivan Lopez (22'); 7-3 Jan Rosell (25'); 8-3 Luis Fuentes (26'); 9-3 Pablo Borreda (27').

3-1 Pol Sicart (12'); 3-2 Robert Soto (14'); 5-3 Iker López (19').
Lucas Gómez (àrbitre principal) i Pablo Gómez (jutge de taula)

Gols i bon joc a Martorell. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 9 a 3 al CFS Manent Union Santa Coloma en el segon amistós de la temporada. Els quadribarrats han realitzat un partit molt ordenat, amb un joc molt vistós i alegre que ha servit per marcar fins a nou gols. Al descans, els quadribarrats ja guanyaven 3 a 2, però ha estat a l’inici de la represa quan, un doblet de Biel Bustamante, ha decantat la balança fins al definitiu 9 a 3. Els jugadors, dirigits per Jordi Barrero, realitzaran les Jornades de Convivència a Berga i Puig-Reig el cap de setmana vinent per seguir preparant la fase única dels Campionats d’Espanya que se celebraran del 23 al 26 d’abril. Bona primera part de la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala, mostrant personalitat a l’hora d’atacar, amb verticalitat i velocitat dels jugadors de Jordi Barrero que continuen evolucionant i millorant setmana rere setmana. A la primera acció ofensiva dels quadribarrats ha acabat amb gol. Contraatac de Marc Huguet que ha finalitzat amb la cama esquerra per mostrar el gran olfacte golejador del conjunt català. I dos minuts després, Biel Bustamante ha recuperat la pilota en zona de perill i ha definit per marcar el segon. Han estat bons moments dels catalans, i això ho ha materialitzat Nacho Melero per marcar el tercer després d’una gran acció col·lectiva. Amb el 3 a 0 al marcador han arribat dos errors defensius poc abans del descans, que ho ha aprofitat el CFS Manent Union Santa Coloma per escurçar diferències. A la sortida d’un córner, Pol Sicart ha marcat el primer i segons abans del descans, Robert Soto ha controlat una passada llarga per batre al porter català amb un xut potent, posant el 3 a 2 a l'electrònic per marxar al descans.L’efectivitat i l’olfacte golejador, marquen la diferència. Dos gols de Bustamante només començar la segona part han decantat la balança. El CFS Manent Union Santa Coloma ha seguit lluitant i competint, i ha trobat recompensa amb el gol d’Iker López, però la catalana ha seguit amb les idees molt clares i han acabat ampliant la diferència amb bon joc, grans dianes i fent gaudir a l’aficionat. Ivan López ha marcat el sisè amb un gran gol, Jan Rosell ha aprofitat un rebot dins l’àrea per marcar el setè i ja a les acaballes, Luis Fuentes i Pablo Borreda han completat el resultat fins al definitiu 9 a 3. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala realitzarà les Jornades de Convivència el proper cap de setmana 7 i 8 de març a Berga i Puig-Reig.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí