L’Escola d’Entrenadors de l’FCF realitza el monogràfic ‘Metodologia de les finalitzacions’
Els alumnes han dut a terme aquesta formació en modalitat virtual el passat dimarts 21 de febrer.
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF realitza el monogràfic ‘Metodologia de les finalitzacions’

En aquest monogràfic s’han tractat els aspectes tècnics i tàctics claus en zona de finalització. A més, també s’ha mostrat la quantitat de recursos metodològics complementaris que l’entrenador pot utilitzar per enriquir aquestes tasques i per aconseguir diferents objectius complementaris (condicionals, competitius, tècnics, tàctics...).

L'objectiu és que l’alumne entengui les situacions de finalització com una eina valuosa per a treballar diferents aspectes del joc i que pugui veure la quantitat d’elements (oposició, competició, treball per posicions, etc.) amb els quals es pot jugar en aquestes situacions per aconseguir que el jugador treballi molts conceptes diferents.

Així doncs, el temari que s’ha tractat ha estat la zona de finalització, conceptes tècnic-tàctics claus; les eines metodològiques per treballar les finalitzacions; i els objectius complementaris. El ponent del monogràfic, Gerard Berenguer, és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador Nacional de futbol per la RFEF.



Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.