L’Espanyol ‘B’ doblega el Compostela i ascendeix a Segona Divisió ‘B’
El conjunt blanc-i-blau supera el Compostela per 4 a 2 en el partit de tornada i assoleix l’ascens de categoria.

Manel Expósito

L’Espanyol 'B' torna a ser equip de Segona Divisió ‘B’ després de superar 4 a 2 el Compostela en el partit de tornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de l’empat sense gols de l’anada. El conjunt blanc-i-blau ha encarrilat aviat el partit amb una diana de Iago Indias quan només s’havien disputat quatre minuts. Un quart d’hora més tard, Joselu ha ampliat diferències en aprofitar una gran assistència de Pedrosa. Poc després de començar la segona part, el Compostela ha retallat distàncies mitjançant Primo. No obstant això, l’Espanyol ‘B’ ha reaccionat ràpidament i Cristo ha anotat el 4 a 1 des de fora de l’àrea. Quan faltaven deu minuts per al final, Cardeñosa ha matcat el definitiu 4 a 2. Amb aquesta victòria, el bloc blanc-i-blau ascendeix a Segona Divisió ‘B’ després de completar una sensacional temporada.

A l’encontre hi ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Soteras i el directiu Albert Garrofé.