L’Espanyol passa a vuitens de final de la Copa del Rei
Notícies Generals | 16/12/2015
El RCD Espanyol ha guanyat el Llevant per 2 gols a 1 i s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei. En canvi, el Llagostera no ha passat de l’empat a 1 contra el Depor.

Els partits de tornada de la Copa del Rei han tingut dues cares. La creu ha estat per la UE Llagostera, que no ha pogut passat de l’empat a 1 a Riazor contra el Deportivo de La Coruña i no ha passat ronda. El gol dels catalans l’ha marcat Jordi López de penal. Recordem que en el partit d’anada el resultat va ser d’1-2.

I la cara ha estat pel RCD Espanyol, que ha capgirat un marcador advers i ha guanyat el Llevant per 2 gols a 1. El partit no ha començat gaire bé per als blanc-i-blaus, ja que al minut 8 Verza ha marcat el 0-1 en un xut de falta que ha entrat per l’escaire. Al minut 15, però, l’Espanyol ha empatat amb un gol de Burgui, que ha combinat molt bé amb Marco Asensio. Ja a la segona part Caicedo ha sentenciat l’eliminatòria amb el 2-1 definitiu.