L'Espanyol supera amb claredat el Girona i es proclama campió Infantil Masculí
El conjunt blanc-i-blau exhibeix una gran versió per doblegar per 3 a 0 el Girona gràcies al gol de Pol Garcia i al doblet d'un determinant Sergio Rivares a la final del Campionat de Catalunya Infantil masculí.

ESPANYOL, R.C.D.
3 - 0
GIRONA, F.C.
Carlos Boga, Marc Sánchez, Roger Hinojo, Wassim Keddari, Pedro Mula, Roger Ciuró, Izan Sarmiento, Pol García, Sergio Rivares, Pol Fortuny, Carlos Sánchez. També han jugat: Llorenç Serred, Marc Bombardó, Miguel Carvalho, Alex Xi Yang, Hugo Pichardo, Mario González, Pol Fornell.
Jan Danés, Biel Borra, Alex Aguilar, Marc Fernández, Erik Cuenca, Hugo García, Albert Feixas, Kai Cunniffe, Moustapha Bah, Ernest Girbau, Aleix Gener. També han jugat: Gerard Moreno, Jan Rodríguez, Jan Artacho, Oscar Blaya, Hugo Campí, Kevin Cobos, Marc Rodríguez.
Roger Ciuró (1-0, 15'); Sergio Rivares (2-0, 28'; 3-0, 54').

Pedro Mula (33').

Erik Cuenca (26'), Jan Rodríguez (46'), Jan Artacho (47').
Gerard Brull Acerete (àrbitre principal), Jan Cobos Pujol i Efraín Molina López (àrbitres assistents), Ricard Navarro Juncà (4t àrbitre).

Espectadors: 500 persones, aproximadament.

Els primers minuts de partit han deixat veure una intensitat alta de tots dos conjunts, però la primera acció clara del partit ha arribat en el minut 9 pels blanc-i-blaus. Sergio Rivares ha recuperat una pilota sobre un defensor gironí i ha cedit per a la carrera de Pol Fortuny, que tot i trepitjar àrea i disposar d’espai per al xut ha preferit optar per la centrada topant-se amb la cama de Marc Fernández, qui evitava el perill. El Girona ha replicat en el 12’ en rematar una falta lateral esquerra que Hugo García ha enviat per sobre del travesser. Aquestes dues accions de perill han donat pas al primer gol del partit en el minut 15. Pol García ha avançat els pericos engaltant des de dins l’àrea una passada llarga, agafant per sorpresa el porter gironí, que no ha pogut fer més que recollir la pilota del fons de la xarxa.

Musta Bah ha pogut empatar en el 21’ després d’un xut des de la frontal de l’àrea que no ha trobat porteria, demostrant que el Girona no li perdia la cara al partit tot i tenir el marcador en contra. Tot i això, l’Espanyol ha colpejat novament el seu rival abans d’arribar al descans, quan en el minut 28, amb un gran remat de cap de Sergio Rivares ha enviat al fons de la xarxa una centrada mil·limètrica des de la dreta que posava el 2-0 en el marcador.
El Girona ha sortit en el segon temps decidit a remuntar el partit, i després d’uns minuts de pressió alta en terreny contrari, en el 46’ ha pogut fer el primer amb una falta lateral que Kevin Cobos penjava a l’àrea i que Hugo Garcia rematava de forma defectuosa. El rebuig ha caigut a peus de Biel Borra, que ha acabat rematant a les mans del porter Carlos Boga. La falta d’encert dels gironins els ha acabat condemnant quan en el 54’ l’Espanyol ha fet el 3-0. Amb un ràpid contracop que ha acabat a peus de Sergio Rivares dins l’àrea, ha tornat a ser letal amb un potent xut que deixava la final pràcticament sentenciada a falta de 16 minuts per al final, en els quals el marcador ja no es mouria més.

Les entregues de les medalles i de la rèplica de la Copa al conjunt arbitral ha anat a càrrec del president de l'FCF, Joan Soteras; de la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el directiu Jaume Plaza. El plat de subcampió al Girona FC l'ha entregat Jaume Plaza; mentre que el president Soteras ha donat la Copa de campions de Catalunya Infantil Masculí al RCD Espanyol.