L’FCF participa a la Jornada sobre les noves lleis de l’esport celebrada a Lleida
El director de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, ha impartit la ponència ‘Mecanismes alternatius de la resolució de conflictes en les noves lleis de l’esport’.
L’FCF participa a la Jornada sobre les noves lleis de l’esport celebrada a Lleida

A la Sala de Conferències de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida, s'ha celebrat la VI Jornada de Dret Esportiu Cap a les Noves Lleis de l'Esport’, en la qual es van analitzar els últims textos legals, pendents d’aprovació. Es tracta de l'Avantprojecte de Llei de l'Esport Estatal i les dues propostes legislatives de Llei de l'esport català: la plantejada per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i la corresponent a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) promoguda per la Unió de Federacions de Catalunya (UFEC).

En relació a l'Avantprojecte de Llei estatal, van exposar les seves ponències, entre d’altres, els membres de la Comissió d’experts que ha elaborat l’esborrany d’Avantprojecte de Llei de l'esport estatal Alberto Palomar i Eva Cañizares, i l’assessora de la RFEF Esther Queraltó.

Pel que fa a les propostes de Llei de l'esport català, van participar, entre d’altres, l’assessor jurídic de la Secretària General de l'Esport, Pere Vilà i la responsable dels serveis jurídics de la UFEC, Isabel Pérez.

Per part de l’FCF va participar el director de l'Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, amb la ponència ‘Mecanismes alternatius de la resolució de conflictes en les noves lleis de l'esport’, analitzant com es regulen aquests mètodes alternatius en l'Avantprojecte de Llei estatal i en les dues propostes de Llei catalana de l'esport, així com en les restants lleis autonòmiques de l’esport.

La jornada va ser dirigida per Elisabet Miranda i Vicente Javaloyes, i va aconseguir un gran èxit d'audiència.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.