L'FCF participa en la 3a jornada de seguretat i sensibilització de prevenció de les violències sexuals als clubs
Notícies Generals | 20/11/2023
El president, Joan Soteras, i secretari general, Oriol Camacho, hi assistiran com a ponents.
L'FCF participa en la 3a jornada de seguretat i sensibilització de prevenció de les violències sexuals als clubs
FOTO: 2a jornada de seguretat i sensibilització sobre la protecció jurídica del menor

La Federació Catalana de Futbol i els Mossos d’Esquadra col·laboren per erradicar les conductes intolerants en el futbol i futbol sala català des de fa diverses temporades. Aquest dijous s’organitza la 3a Jornada de seguretat i sensibilització de prevenció de les violències sexuals als clubs a l’Auditori del Complex Policial Egara – Mossos d’Esquadra a Sabadell. Per part de l’FCF hi assistiran com a ponents el president, Joan Soteras, i el secretari general, Oriol Camacho, juntament amb altres autoritats com el Cap de Prefectura dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, el Coordinador General de Seguretat en esdeveniments esportius del cos policial, Josep A. Saumell, i la directora del futbol femení del RCD Espanyol, Dolors Ribalta, entre altres autoritats. La jornada està dirigida a responsables de clubs amb equips femenins i diversos comandaments policials.

Prèviament, l’any 2021 i 2022, l’FCF i Mossos d’Esquadra ja han organitzat dues jornades de sensibilització sobre la prevenció de la seguretat en esdeveniments esportius i sobre la protecció jurídica del menor.  

Aquest dimarts hi ha la jornada de prevenció de les violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala del Maresme

El secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, i el delegat al Maresme, Mohamed El Gaadaoui, assistiran com a ponents a la jornada enfocada als clubs de futbol i futbol sala de la comarca sobre la prevenció de la seguretat en esdeveniments esportius i de les violències sexuals juntament amb altres autoritats. Serà aquest dimarts a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.