L’FCF participa en una jornada per erradicar la violència en el futbol
El director de Comitès i de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, i l’àrbitra del CTA de l’FCF Ainara Acevedo prenen part en l’acte celebrat a Tarragona.
L’FCF participa en una jornada per erradicar la violència en el futbol

La Federació Catalana de Futbol ha participat aquest divendres en una jornada per erradicar la violència en el món del futbol, organitzada per part de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona. La trobada ha tingut com a objectiu trobar les millors estratègies per acabar amb les actituds violentes en els terrenys de joc i a la grada, reflexionant des de diferents perspectives a partir de les diverses tipologies de violència en els camps de futbol.

 

En l’acte, el director de Comitès i de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, ha ofert la ponència ‘L’experiència de la Federació Catalana de Futbol per erradicar la violència en el futbol’, posant com a exemple les campanyes de l’FCF ‘Prou Violència al Futbol’, ‘Respecte’ o ‘Zero insults’, i reflectint amb dades estadístiques els resultats aconseguits. A la vegada, ha informat de la tasca que desenvolupen els comitès disciplinaris i la Comissió d’Ètica esportiva i Lluita contra la Violència, i ha citat el paper de la Fundació Privada Catalana de Futbol, amb els premis d’ètica esportiva a les persones i clubs que destaquen per les seves actuacions en aquest àmbit.

 

Al seu torn, l’àrbitra del CTA de l’FCF Ainara Acevedo ha pres part en la taula rodona de l’esdeveniment, on també hi han estat l’expresident del RCD Espanyol Joan Collet, i l’actual entrenador del Club Gimnàstic de Tarragona, Enrique Martín, entre d’altres. Els ponents han coincidit en afirmar que la lluita contra la violència és responsabilitat de totes les parts, i que cal seguir implementant mesures tant en l’esport d’elit com en el futbol amateur i base.

Per part federativa, també han assistit a l’acte el directiu de l’FCF Rafa Pinedo i el responsable de la Subcomissió de Lluita contra la Violència de l’FCF, Miquel Novell, mentre que la representació institucional ha estat encapçalada pel Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.