L'FCF posa en marxa les lligues lúdiques de futbol
F. Base | 01/07/2023
La competició es disputarà en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, i no tindrà ascensos ni descensos.
L'FCF posa en marxa les lligues lúdiques de futbol

La Federació Catalana de Futbol inclourà les lligues lúdiques al Pla de Competició de futbol per a la temporada 2023-2024, després de la seva aprovació per part de l'Assemblea General. La nova modalitat de competició no tindrà ascensos, ni descensos, i contindrà les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, en format mixte. En el cas de cadet i infantil, els equips podran triar la modalitat de futbol 7 o futbol 11.

La raó de ser de la nova competició és la de jugar a futbol sense la pressió de guanyar o perdre, en un ambient de diversió. La inscripció d'equips per aquestes noves competicions estarà oberta fins al proper 7 de setembre

Grups reduït i dues fases de competició

Un cop estiguin inscrits els equips, es conformaran grups reduïts. Aquests seran de pocs equips i la competició s'organitzarà en dues fases, la primera per proximitat geogràfica, i la segona, per nivell de competició. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.