L'FS Pineda de Mar guanya la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala a la tanda de penals
Notícies Generals | 09/06/2024
Final trepidant per obrir la segona jornada de la competició en què els del Maresme han superat en la final l'FS Olesa (5-5; p. 4-3).

PINEDA DE MAR, F.S.
5(4) - 5(3)
F.S. OLESA
Denis Martin, Leo Garcia, Ivet Gutierrez, Gabriel Sillero, Aran Arimont, Aday Corrales, Oriol Zamora, Oliver Tarrés i Cesc Escoriza.
F.S. OLESA
Jordi Ortega, Lucas Pérez, Luka Vazquez, Max Calero, Max de Gràcia, Yeray Volta, Alex Filipe, Axel Ortiz i Aleix Reixach.
1-0 Gabriel Sillero (6'), 2-3 Leo Garcia (23'), 3-4 Leo Garcia (37'), 4-5 Gabriel Sillero (43'), 5-5 Ivet Gutiérrez (44') 1-1 Lucas Pérez (8'), 1-2 Lucas Pérez (9'), 1-3 Lucas Pérez (10'), 2-4 Alex Filipe (25'), 3-5 Max Calero (38')
Marc Pusó
SEU
Pavelló Nou Congost de Manresa

Manera immillorable de començar la segona jornada de les finals de la Copa Catalunya de futbol sala en el Pavelló Nou Congost de Manresa en la 13a edició de la Festa del Futbol Català. L'FS Pere Zamora Pineda de Mar i l'FS Olesa han fet una exhibició ofensiva en què l'enfrontament ha tingut emoció màxima amb la tanda de penals per decidir el guanyador. El conjunt del Maresme és el nou campió de la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala.

Tot i que ha estat el Pineda de Mar el primer en estrenar el marcador amb el gol de Gabriel Sillero, l'Olesa en un tres i no res li ha donat la volta amb un hat trick en tan sols tres minuts de Lucas Pérez. Abans del descans encara hi ha hagut temps per a dos gols més, un pel Pineda de Mar amb un llançament de falta magistral de Leo Garcia i la resposta d'Alex Filipe pels del Baix Llobregat.

En la segona part, la final ha continuat amb el mateix guió amb un intercanvi de cops entre els dos equips amb les dianes per separat de Leo Garcia i Max Calero. Quan semblava que l'Olesa tenia el títol a tocar, el Pineda de Mar ha marcat dos gols en tan sols un minut a la recta final, a càrrec de Gabriel Sillero i Ivet Gutierrez, per empatar i decidir la final a la tanda de penals en què han sortit victoriosos l'equip dirigit per Jordi Peet.

Per part de la Federació Catalana de Futbol ha assistit aquest partit el director de l'LCFS, Ruben González, el subdelegat al Barcelonès de l'LCFS, Marcos Robles, i els membres de les Seleccions Catalanes base de futbol sala, Jordi Barrero, Cristian Solís, Laia Fernandez, Marc Cirera i David Espinosa

Tota la informació sobre la 13a Festa del Futbol Català es pot consultar a l'apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.