L’Horta FS certifica el descens al caure davant l’EPSA
FS Notícies | 09/05/2016
En un dels duels barcelonins del grup 2 de la Segona Divisió Juvenil de Futbol Sala l’EPSA s’ha imposat a l’Horta FS que ha consumat el descens de categoria després d’una temporada molt irregular.

HORTA FS 3 - 4 EPSA

El conjunt visitant arribava amb moltes baixes al partit i amb només un canvi però des de l’inici ha sortit molt endollat i decidit a sorprendre al rival. Al primer minut de joc ha arribat el 0 - 1 a la sortida d’un córner i l’EPSA ha seguit defensant a mitja pista per sorprendre al contraatac i li ha deixat el control del joc a l’Horta, que tampoc aconseguia arribar amb excessiu perill sobre la porteria rival. Superats els primers instants de partit, han començat a arribar els contraatacs continus per part de tots dos conjunts i no hi havia un clar dominador. Als 14 minuts, l’Adrià Arimany, el jugador més perillós del seu equip, ha rebut d’esquena a porteria a la zona del pivot, s’ha desfet del seu defensor i després que el porter aturés el primer xut, ha aprofitat ell mateix el rebot per fer el 0 - 2 i ampliar l’avantatge per l’EPSA. El gol ha esperonat els locals, que han començat a crear més perill i a cinc minuts pel descans el Germán ha retallat distàncies en una bona acció de pivot. La primera meitat ha transcorregut sense més alteracions, amb un EPSA que superava línies amb conduccions i feia mal amb el pivot i un Horta que intentava combinar però al que li faltava profunditat i paciència.

A la represa els locals han sortit molt més endollats i al primer minut, de nou Germán, ha empatat el partit després d’una bona jugada individual. El matx no tenia un dominador clar i s’ha convertit definitivament en un seguit de contraatacs, anades i vingudes constants i pilotes llargues. Al minut 33 l’Ignasi ha posat de nou per davant l’EPSA en una nova jugada d’oportunisme a l’aprofitar el rebuig del porter. Però poc li ha durat l’alegria a un EPSA que tot i les baixes aguantava bé el ritme del partit. Als 38 minuts, un xut exterior sense aparent perill de l’Alex se li ha escapat de les mans al porter visitant i el 3 - 3 ha pujat al marcador. En els minuts finals tots dos equips han continuat buscant el gol de la victòria i a dos minuts pel final el Pol ha trobat el premi i ha fet el 3 - 4 per l’EPSA. L’Horta ha sortit amb el porter-jugador per intentar empatar però no ha aconseguit perforar la defensa visitant i els tres punts se’ls ha quedat l’EPSA que se situa setè i deixa l’Horta penúltim i ja descendit.

Els entrenadors dels dos conjunts han valorat el partit al final dels 50 minuts.

Partit competit i igualat

El David Quiles, entrenador local, lamentava la situació en la què enfrontaven el partit: “Si perdíem avui ja certificàvem el descens i la situació era molt complicada. Ens ha costat molt generar perill sobre la porteria rival i no hem estat bé en defensa i això ens ha penalitzat”.

El Xavi González ha acabat satisfet: “No arribàvem amb les millors condicions ja que afrontàvem el partit amb només un canvi però al final ho hem aconseguit treure endavant. Hem hagut de tancar-nos al darrere i aprofitar les nostres ocasions i l’equip ha respòs de manera excel·lent”.

David Quiles, entrenador de l'Horta FS

Balanç de la temporada

El David estava tocat: “La temporada ha estat molt dura perquè hem competit molts partits però per petits detalls se’ns escapaven al final. És una llàstima perquè per resultats no, però per joc podríem haver estat més amunt i salvar la categoria”.

El Xavi no estava satisfet del tot: “Al principi teníem l’objectiu d’estar a dalt però entre lesions i baixes per altres motius no hem pogut competir com volíem. En aquest tram final intentarem guanyar per acabar entre els cinc primers”.