L’Hospitalet Bellsport es classifica i el Futsal Aliança Mataró cau eliminat a la Copa del Rei de futbol sala
FS Notícies | 27/10/2021
L’Hospitalet Bellsport va guanyar 5 a 4 el CFS Bisontes Castellón mentre que el Futsal Aliança Mataró va perdre 2 a 5 davant el Peñíscola Globeenergy FS.
Peñíscola FS

Cara i creu pels equips catalans. El dimarts, 26 d’octubre de 2021, es va disputar la 2a ronda de la Copa del Rei de futbol sala amb la representació catalana de L’Hospitalet Bellsport i el Futsal Aliança Mataró, amb sabor agredolç amb els resultats contra equips de Segona RFEF Futsal. I és que els d’Hospitalet de Llobregat van guanyar 5 a 4 davant el CFS Bisontes Castellón mentre que el Futsal Aliança Mataró va caure eliminat davant el Peñíscola Globeenergy FS per 2 a 5.

2a RONDA COPA DEL REI DE FUTBOL SALA

L’Hospitalet Bellsport 5 – 4 CFS Bisontes Castellón

Futsal Aliança Mataró 2 – 5 Peñíscola Globeenergy FS

Peñíscola FSL’Hospitalet Bellsport i el CFS Bisontes Castellón van disputar un partit molt igualat i que els de Castelló van saber plantar cara fins al darrer segon de partit. I això que els de la Plana Alta van obrir la llauna del marcador només començar el matx, però al minut 10, el Bellsport ja s’havia col·locat per davant. Tot i això, i encara abans del descans, els visitants van aconseguir l’empat a 2. Va ser a l’equador de la segona part, i en només un minut, quan l’Hospitalet Bellsport semblava sentenciar el partit amb tres gols consecutius, que van col·locar el 5 a 2 a l’electrònic. Malgrat això, el CFS Bisontes Castellón va aconseguir marcar dos gols a la recta final de l’encontre posant suspens fins al darrer segon, però el bitllet per a la 3a ronda el va aconseguir el Bellsport.

Bisontes FSMentre que el Futsal Aliança Mataró va caure 2 a 5 davant el Peñíscola Globeenergy FS en un partit que al descans ja perdia 0 a 3. Els de Peñíscola van donar poques opcions i a l’inici de la represa, van marcar el quart. Els del maresme van marcar l’1 a 4 al minut 34 a través de Pol Novo i a 3 minuts pel final, ‘Antoñito’ va escurçar diferencies. Els de Sito Rivera ho van provar amb porter-jugador i els visitants ho van aprofitar per establir el definitiu 2 a 5.

Peñíscola FSAmb el bitllet a la 3a ronda de la Copa del Rei de futbol sala, l’Hospitalet Bellsport entrarà al sorteig amb els 14 equips classificats i els 15 equips de Primera RFEF Futsal, excepte el Barça i el Llevant que disputen la UEFA Futsal Champions League. Una eliminatòria que es disputarà el 30 de novembre de 2021