L'Hospitalet topa amb el Morscardó i es queda sense ascens
Notícies Generals | 23/06/2024
Els franjivermells perden a l'Estadi Román Valero per 3 a 1 i es queden a les portes del somni en la darrera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Federació.

Un mal partit en el dia menys indicat. El CE L'Hospitalet ha perdut per 3 a 1 davant el CD Moscardó i s'ha quedat a les portes de l'ascens a Segona Federació en la tornada de l'eliminatòria final. L'1 a 1 de fa una setmana ho deixava tot per decidir a Madrid. Més de 300 aficionats franjivermells han empès l'equip des del primer minut però el partit s'ha començat a tòrcer abans del descans. Gerra d'aigua freda al minut 45 amb el gol local, obra de Fran Sánchez. A la represa, Óscar Gómez és qui ha estat més a prop d'empatar l'enfrontament per partida doble. Els madrilenys han marcat el 2 a 0 al minut 70 i han sentenciat al 90. Isaac i Messoussi han encarrilat l'eliminatòria que alça el Moscardó a la Segona Federació. El gol català arribaria al temps afegit amb la diana de Jesús Pozo. La presència federativa al Román Valero ha estat encapçalada pel vicepresident Josep Maria Espasa i el directiu Sergi Vela