L’Industrias Santa Coloma, a la ‘Final Four’ de la Copa del Rei de futbol sala
FS Notícies | 08/03/2022
El conjunt colomenc ha guanyat 6 a 7 a la pista del Córdoba Patrimonio i jugarà la tercera ‘Final Four’ consecutiva.
Industrias Santa Coloma

Partit vibrant fins al darrer instant. L’Industrias Santa Coloma fa història després de classificar-se, per tercera vegada consecutiva, a la ‘Final Four’ de la Copa del Rei de futbol sala. El conjunt colomenc a vençut per un ajustat 6 a 7 a la pista del Córdoba Patrimonio gràcies a un hat-trick de Drahovský, a un doblet de David Peña, a les dianes de David Álvarez i d’Uri Santos, a les intervencions de Borja Puerta i a la gran lluita i entrega dels jugadors colomencs que els condueix de nou a lluitar per un títol nacional.

Córdoba PatrimonioEl partit de quarts de final, a partit únic i amb el factor pista en contra de l’Industrias Santa Coloma, ha començat amb el vent a favor pels colomencs. I és que els de Santa Coloma s’han col·locat amb un 0 a 2 a favor gràcies a les dianes del golejador Drahovský i a la del capità David Álvarez. Un marcador que ha fet reaccionar al tècnic local que, amb un temps mort, ha aconseguit capgirar l’escenari. I és que els locals han aconseguit remuntar en només cinc minuts. Un marcador que, aleshores, ha provocat el temps mort de Javi Rodríguez per aturar el partit. Encara amb set minuts per disputar del primer temps, hi ha hagut tres gols més per marxar al vestidor amb empat a 4. Primer, David Peña ha empatat a tres, Viana ha tornat a avançar als locals i Uri Santos ha establert l’empat a 4.

Córdoba PatrimonioA la represa, l'Industrias Santa Coloma ha estat més sòlid tant en defensa com en atac per endur-se la victòria final tot i que ha estat treballada fins als últims segons. I aquí ha aparegut el pivot eslovac per encarrilar el triomf, ja que amb un doblet, ha col·locat el 4 a 6 al minut 31. Tot i això, Perin ha escurçat diferències i amb tot obert, David Peña ha posat el 5 a 7 a l’electrònic. Els locals, amb porter-jugador, han tornat a escurçar diferències a poc més de dos minuts pel final i en els darrers instants, Borja Puerta ha estat providencial sota pals per certificar la victòria final.Córdona PatrimonioL’Industrias Santa Coloma ja coneix a dos dels tres rivals que es trobarà a la ‘Final Four’, ja que el Viña Albali Valdepeñas ha guanyat 4 a 0 davant el Real Betis Futsal mentre que l’UMA Antequera ha eliminat el Ribera Navarra després de guanyat 9 a 5. Aquest dimecres, Jimbee Cartagena i Jaén Paraíso FS buscaran l’últim bitllet per a la ‘Final Four’.RFEF