L’Industrias Santa Coloma passa de ronda i el Sala 5 Martorell cau eliminat de la Copa del Rei
FS Notícies | 16/11/2022
L’Industrias Santa Coloma va vèncer a la pròrroga per 2 a 3 a la pista del CD Rivas Futsal mentre que els de Martorell van perdre 2 a 5 davant el Noia Portus Apostoli.
Industrias Santa Coloma

Als vuitens de final. Aquest dimarts es van disputar els partits de la 4a ronda de la Copa del Rei de futbol sala amb la presència catalana de l’Industrias Santa Coloma i del Sala 5 Martorell. L’eliminatòria, a partit únic, va finalitzar amb la classificació de l’Industrias Santa Coloma, després de vèncer a la pròrroga el CD Rivas Futsal; i amb l’eliminació del Sala 5 Martorell, que va caure per 2 a 5 davant el Noia Portus Apostoli.

L’Industrias Santa Coloma va patir per obtenir el bitllet cap als vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar, a 22 segons pel final de la pròrroga, a la pista del CD Rivas Futsal, de 2a Divisió B nacional. I això que el partit es va posar de cara pels colomencs quan al descans guanyaven 0 a 2 amb les dianes de Cardona i de Nil Closas. A la represa, però, els locals van aconseguir enviar el partit a la pròrroga amb dos gols al minut 34 i 38 de partit. Al temps extra, i amb els dos equips amb cinc faltes, els errors es van minimitzar i l’eliminatòria la va decidir Alex Verdejo quan, amb un llançament de deu metres, va establir el definitiu 2 a 3 a 22 segons pel final.

Industrias Santa ColomaIndustrias Santa ColomaPer la seva banda, el Sala 5 Martorell va caure eliminat després de perdre 2 a 5 davant el Noia Portus Apostoli, rival de Primera RFEF Futsal. El conjunt gallec ja guanyava 0 a 2 al descans i, tot i que Marmol va escurçar diferències només començar la segona meitat, els visitants van tornar a ampliar diferències amb l’1 a 4. Ja a les acaballes, Pavel pels de Martorell, i Lluc pels gallecs, van establir el definitiu 2 a 5.

En el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala hi haurà la presència de l’Industrias Santa Coloma i també del Barça, exempt en aquesta ronda.