L'LCFS en directe es gradua al Pujolet de Manresa
FS Notícies | 23/03/2019
La Televisió de l'FCF ha visitat aquest dissabte el Municipal El Pujolet de Manresa per retransmetre en streaming un doble duel entre els Alevins del Club Manresa FS i de l'AEE Vedruna Puigcerdà i els Sèniors del club bagenc i del FS Pallejà.

El Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa s'ha convertit aquest dissabte en l'epicentre de la catorzena entrega de l'LCFS en directe, la nova plataforma de la Lliga Catalana de Futbol Sala de retransmetre en directe partits de la competició. Els equips Alevins del Club Manresa FS i de l'AEE Vedruna Puigcerdà, i els Sèniors del club manresà i del FS Pallejà han estat els protagonistes d'una nova jornada de futbol sala apassionant que l'equip de l'LCFS en directe no s'ha volgut perdre. El seleccionador català Aleví de futbol sala, Gerard Pusó, ha estat el convidat de luxe en la transmissió d'un primer partit que ha acabat amb victòria puigcerdanenca per 1 gol a 5, mentre que en l'últim duel de la jornada, Santi Gea, seleccionador absolut de Catalunya, ha estat l'encarregat de posar la cirereta del pastís a un capítol de l'LCFS en directe que ha finalitzat amb empat a 6 entre el Manresa i el Pallejà i que ha tornat a convertir-se en l'opció preferida del dissabte pels amants del futbol sala català.

Club Manresa FS - AEE Vedruna Puigcerdà | Primera Divisió Aleví - Jornada 19

Els Alevins del Club Manresa FS i de l’AEE Vedruna Puigcerdà han signat el primer dels dos partits que han protagonitzat la catorzena entrega de la Lliga Catalana de Futbol Sala en directe. En un duel apassionant entre el primer i el tercer classificat del grup 4 de Primera Divisió, els manresans s’han avançat a l’electrònic amb una diana d’Eiron Oruña al minut 7 de partit. Tot i el cop d’autoritat dels de Marc Cirera, el líder invicte de la categoria, l’AEE Vedruna Puigcerdà, ha reaccionat amb quatre dianes letals abans d’arribar al descans, quatre gols, gentilesa d’Habel Moya (1-1), Aleix Estanyol (1-2), Ferran Armengol (1-3) i Pol Falomí (1-4), que han sacsejat de dalt a baix el partit i que l’han enviat al descans amb un 1 a 4 determinant.

Els manresans han sortit a la segona meitat amb molta ambició i amb una idea molt clara entre cella i cella: reduir les diferències. No obstant això, han estat els jugadors d’Andreu Falomí qui han segellat la victòria amb l’últim i definitiu 1 a 5 al minut 25, una diana obra d’Aleix Estanyol, segon gol en el seu compte particular, que ha enterrat qualsevol esperança de remuntada local.

Club Manresa FS - FS Pallejà | 2a Divisió B Nacional - Jornada 23

Meravellós regal. La tarda de futbol sala al Municipal El Pujolet de Manresa ha finalitzat amb un duel espectacular (6-6) entre els equips Sèniors de Segona Divisió B del Club Manresa FS i del FS Pallejà. El matx, corresponent a la jornada número 23 de lliga, s’ha desenvolupat en uns 40 minuts trepidants en què els jugadors de Domenec Ramadan s’han avançat en el lluminós per partida doble. Ho han pogut fer gràcies a dues dianes inicials de Ramón Sánchez, al minut 8 de partit (0-1), i de Josep Coca al minut 11 (0-2).
Tot i els dos gerros d’aigua freda, els manresans han tret a relluir tota la seva qualitat sobre el parquet d’El Pujolet i han aconseguit arribar al descans amb un 4 a 3 favorable, un resultat sensacional que s’ha fet realitat gràcies als gols de Lavado (1-2) i d’Asís (2-2), tots dos al minut 13 de la primera meitat, i als de Corvo (3-2) i, novament, Asís (4-3), que han servit per recuperar pistonada en un tram final del primer acte que també ha comptat amb el tercer gol del Pallejà, obra de Rusi.

L’espectacle del primer assalt s’ha mantingut en un segon acte en què la igualtat i la verticalitat ha continuat essent el denominador comú sobre la pista. Carlos Corvo ha eixamplat encara més les diferències pels de Manresa al minut 22 amb el 5 a 3, i posteriorment al minut 31 amb el 6 a 3, però els jugadors de Ramadan han sabut sortir de l’atzucac i han protagonitzat una remuntada sensacional amb tres dianes que han acabat fent pujar el definitiu 6 a 6 al marcador, tres gols que han portat el segell de Tusell (6-4), Ferrándiz (6-5) i Cano (6-6).

L'LCFS en directe tornarà a la feina amb la seva quinzena entrega de la temporadaHo farà amb una altra ració de futbol sala de quirats per sumar un nou capítol en la vida d'una iniciativa que cada setmana compta amb una família més àmplia.