L'LCFS en directe reprèn l'activitat amb un doble plat fort
FS Notícies | 10/03/2019
Els equips Infantil i Aleví de l'Industrias Santa Coloma i del Sant Joan de Vilassar FS han protagonitzat aquest cap de setmana la dotzena entrega de l'LCFS en directe amb un doble duel que s'ha saldat amb victòria dels colomencs per 11 a 0 i per 6 a 2 al Municipal La Colina de Badalona.

Doble ració de futbol sala trepidant. L'Industrias Santa Coloma i el Sant Joan de Vilassar FS van signar ahir dissabte el dotzè capítol de l'LCFS en directe, la nova iniciativa impulsada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming. El Poliesportiu Municipal La Colina de Badalona es va convertir ahir a la tarda en l'epicentre d'un doble enfrontament entre els equips Infantils i Alevins de Divisió d'Honor dels dos clubs, el colomenc i el vilassarenc, dues entitats que van demostrar el bon estat de salut i la grandesa del seu planter. Tot i la qualitat de les quatre plantilles, va ser l'Industrias Santa Coloma qui es va emportar el peix al cove en ambdues categories amb actuacions de molt de nivell: 11 a 0 en Infantil i 6 a 2 en Aleví.

El seleccionador català, Gerard Pusó, precisament tècnic dels cominats Infantil i Aleví, va ser, com no podia ser d'altra manera, l'estrella convidada d'una nova entrega de l'LCFS en directe, una aposta de present i de futur que segueix consolidant-se com una de les opcions preferides pels amants del futbol sala català.

Industrias Santa Coloma - Sant Joan de Vilassar FS | Divisió d'Honor Infantil - Jornada 19

Colomencs i vilassarencs afrontaven un duel amb situacions antagòniques a la classificació, però amb un mateix objectiu: els 3 punts. Tot i l'ambició dels dos conjunts, va ser l'Industrias Santa Coloma qui va treure a relluir la seva qualitat i qui va ser més resolotiu sobre el parquet del Municipal La Colina. En poc menys de sis minuts, els locals van posar el matx cap per avall amb 3 gols que van fer molt de mal al Sant Joan de Vilassar. Aleix Garcia, per partida doble (1-0 al minut 4 i 3-0 al 10), i Hugo Melero (2-0 al minut 7) van sacsejar el partit i van aconseguir el primer avantatge pels colomencs. Després d'uns minuts d'estabilitat en el marcador, una segona traca de tres dianes al tram final del primer assalt van sentenciar definitivament l'enfrontament. Miquel González (4-0) i Marc Barriga (5-0), tots dos al minut 18, i Akim Ràfols (6-0) al 19, van signar una trilogia golejadora que va suposar un gran gerro d'aigua freda pels jugadors de Sergio Picado abans del descans.

A la represa, la festa golejadora de l'Industrias no va tenir aturador. Aleix Garcia va protagonitzar un pòquer de gols amb el 7 a 0 i amb el 10 a 0 (minuts 21 i 30), Adrián Fernández va fer el 8 a 0 al minut 21, Miquel González va signar el seu segon gol de la trarda al 23 (9-0) i Akim Ràfols va posar la cirereta del pastís amb l'11 a 0 al minut 39, la segona diana en el seu compte particular.

Industrias Santa Coloma - Sant Joan de Vilassar FS | Divisió d'Honor Aleví - Jornada 19

Si el primer dels dos partits va tenir com a denominador comú la desigualtat, la dinàmica va canviar com un mitjó en un segon capítol entre l’Indusrtrias Santa Coloma i el Sant Joan de Vilassar que, tot i acabar amb victòria per 6 a 2 dels alevins colomencs, es va desenvolupar de manera més igualada. Un gol de Marcos Evar al minut 4 de la primera meitat va donar als jugadors de Ricardo Peñaranda el primer avantatge del partit (1-0). Després d’inaugurar el marcador, els dos conjunts van entrar en una fase de futbol sala control que es va acabar trencant al tram final de la primer assalt amb tres dianes determinats de l’Industrias en només cinc minuts. Adrián Morales al minut 8 (2-0), Xavi Busquets al 12 (3-0) i Adrián Salgado al 13 (4-0) van revolucionar el duel davant d’un conjunt vilasserenc que, tot i el triple revés, va reaccionar amb el 4 a 1, gentilesa d’Èric Ros, en els darrers segons de la primera meitat.

Mario Monclús va retallar encara més les diferències pels de Miquel Bellès al minut 2 de la represa amb el 4 a 2, però els colomencs no es van deixar intimidar i van acabar de sentenciar un matx molt vistós amb el 5 a 2, obra novament d’Adrián Morales al minut 25, i posteriorment amb el 6 a 2 d’Adrián Salgado al 27.

L'LCFS en directe tornarà a la feina el pròxim dissabte 16 de març amb un altre gran menú amb dos partits més. A les 16.00 hores, l'FCF TV oferirà un matx de Primera Divisió Juvenil femení entre el Futsal Atlhètic Vilatorrada i el CFS Cornellà. A les 17.30 hores, l'activitat continuarà amb un Futsal Athlètic Vilatorrada - CFS Montcada de Primera Divisió Cadet. Els dos enfrontaments es disputaran al Municipal de la localitat bagenca.