L’LCFS en directe s’estrena a Ripollet en un partit vibrant
FS Notícies | 05/10/2019
La plataforma de retransmissions en directe de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut avui al Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet la primera entrega de la temporada amb un gran partit de futbol sala que ha acabat amb empat a 2.

Inici de temporada espectacular. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el primer capítol de la temporada amb la retransmissió en directe del duel entre el FS Ripollet i el CD La Concòrdia. L’LCFS en directe continua amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

El Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet ha estat l’epicentre del debut de l’LCFS en directe aquest curs, que ha tingut com a principals protagonistes els equips Sèniors femenins del FS Ripollet i el CD La Concòrdia, duel corresponent a la 3a jornada del grup 2 de Segona Divisió Nacional que ha finalitzat amb empat a 2.

En el debut de la vigent temporada de l’LCFS en directe, el secretari tècnic de l’Àrea Esportiva de l’LCFS i seleccionador català absolut femení de futbol sala, Jordi Gay, ha estat l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic i afegir valor al retorn dels partits en streaming.

FS Ripollet – CD La Concòrdia | Segona Divisió Nacional femení – Jornada 3 (Grup 2)

Partit vibrant i emocionant fins a l’últim segon a l’estrena de la Lliga Catalana de Futbol Sala. El CD La Concòrdia, que només havia sumat un punt a les dues primeres jornades, ha sortit més decidit a l’encontre. El conjunt de Dani Mosteiro ha tingut les ocasions més clares a l’inici, i en una d’elles, la capitana Sònia Blanco ha foradat la xarxa local amb un gran xut que s’ha colat per l’escaire. Les visitants han pogut ampliar l’avantatge en dues ocasions finalitzades per Naiara Moreno, però ha perdonat i el FS Ripollet s’ha encoratjat. A l’equador del primer temps, les noies d’Iñaki Forcen han posat una marxa més a la pressió i fruit d’una recuperació, Sara Hernández ha posat les taules al marcador a 3 minuts pel descans. Amb aquest resultat, s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat tal com ha acabat la primera. Amb ocasions pels dos equips, però ha estat el CD La Concòrdia qui les ha tingut més clares: la local Ester Gimeno ha salvat sota pals, en dues ocasions, el gol visitant i poc després, Sònia Blanco ha estavellat la pilota al pal. Aquest cop però la balança ha caigut a favor de les locals. En una jugada d’estratègia, Gimeno ha remuntat i ha col·locat el 2-1 a l’equador de la represa. Amb aquest resultat, l’entrenador Dani Mosteiro ha decidit jugar amb portera-jugadora i amb superioritat, han provocat la sisena falta. Sònia Blanco no ha perdonat i ha establert l’empat a 2 definitiu. Als darrers instants, els dos equips ho han intentat sense recompensa final.

L’LCFS en directe tornarà el pròxim dissabte a partir de les 16.00 hores des del Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa. Serà amb un doble plat fort: el FS Manresa – Barça, Benjamí Divisió d’Honor; i el FS Manresa – Escola Pia Sabadell, de 2a B Nacional.