L'LCFS en directe torna a la feina a Sant Julià de Ramis
FS Notícies | 06/04/2019
La Televisió de l'FCF ha visitat aquest dissabte el Municipal de Sant Julià de Ramis per retransmetre en streaming la victòria per 5 a 3 de l'equip Sènior del Sant Julià de Ramis FS davant de l'ACE Riudellots.

Espectacle i gols en un retorn molt esperat. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el quinzè capítol de la temporada després de l'aturada el cap de setmana passat per la celebració del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria Infantil i Infantil femenina, que es va celebrar a El Ejido (Almeria). El Pavelló Municipal de Sant Julià de Ramis ha estat, per primera vegada aquest curs, l'epicentre d'una nova transmissió en streaming que ha tingut com a principals protagonistes els equips Sèniors del Sant Julià de Ramis FS i de l'ACE Riudellots, un matx trepidant entre el primer i tercer classificat del grup 1 de Primera Divisió Catalana que s'ha saldat amb victòria dels locals per 5 gols a 3.

En aquesta nova edició de l'LCFS en directe, el seleccionador català i flamant campió d'Espanya Infantil de futbol sala, Gerard Pusó, ha estat l'encarregat de posar veu a una anàlisi de luxe que ha amenitzat el retorn de la nova plataforma d'streaming de l'LCFS.

Sant Julià de Ramis FS - ACE Riudellots | Primera Divisió Catalana - Jornada 12 (Grup 1)

Victòria amb regust d'ascens. El Sant Julià de Ramis FS ha aconseguit 3 punts vitals per seguir somiant amb l'ascens a Divisió d'Honor després de derrotar per 5 gols a 3 l'ACE Riudellots en un caixa o faixa trepidant. Òscar Alcántara ha avançat els visitants amb un gol de galeria d'art que ha inaugurat l'electrònic del Municipal de Sant Julià de Ramis (0-1). Tot i el cop inicial, un conjunt de José Garcia esperonat per centenars d'aficions locals, ha reaccionat i ha pogut empatar el duel abans d'arribar al descans. Ho ha fet gràcies a una diana del seu golejador, Miquel Pradas, des del cor de l'àrea al minut 16 de partit (1-1).

Un gol en pròpia porteria del Sant Julià de Ramis FS (1-2) ha tornat a donar un mínim avantatge als homes de David Quiñones a l'inici de la represa, però els locals, amb un olfacte golejador sensacional i liderats per un Miquel Pradas que ha signat un "hat-trick", han canviat el signe del partit amb tres dianes que l'han sacsejat de dalt a baix. Pradas al minut 22 (2-2), Abdel Jouga al 26 (3-2) i Ahmed El Allali al 37 (4-2) han donat la primera iniciativa al Sant Julià de Ramis i han apuntalat el triomf local quan quedaven poc menys de tres minuts perquè el cronòmetre dictés sentència. El Riudellots ha retallat diferències amb un bon gol de Buga Lemnaru (4-3) quan els de Quiñones intentaven la remuntada amb porter jugador, però Miquel Pradas, amb el seu gran instint golejador, ha segellat la victòria amb el definitiu 5 a 3 (minut 39) en una transició letal.

L'LCFS en directe tornarà el pròxim mes de maig després de posar un punt i a seguit a la seva emissió arran de la disputa del Campionat d'Espanya Aleví, a Catalunya de l'11 al 14 d'abril, la posterior Setmana Santa, i la darrera cita important del mes d'abril: la celebració del Campionat d'Espanya en categoria Benjamí, que es jugarà a Múrcia entre els dies 25 i 28.