L'LCFS en directe torna a protagonitzar la tarda del dissabte
FS Notícies | 01/12/2018
La iniciativa de l'LCFS de l'FCF d'emetre partits en streaming de diferents categories ha signat aquesta tarda el seu sisè capítol amb un doble enfrontament a Esplugues de Llobregat entre equips Benjamins i Alevins.

Nova ració de la Lliga Catalana de Futbol Sala en directe. El CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat ha estat avui la seu de la sisena entrega de la flamant iniciativa de l'LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming. L’AE Penya Esplugues, el CFS Cornellà i el Club Horta Futbol Sala han estat els protagonistes d’una tarda en què l’FCF TV ha ofert fins a dos partits en directe, començant per un duel entre els Benjamins de l’AE Penya Esplugues i del CFS Cornellà, i tancant la jornada amb un matx de la 1a Divisió Aleví entre els amfitrions i el Club Horta Futbol Sala. Ramon Castellarnau i Jordi Barrero, seleccionador català de les categories sub 17 i Infantil femení, i Benjamí masculí, han estat els encarregats de posar veu a aquesta nova entrega de l'LCFS en directe.

AE Penya Esplugues – CFS Cornellà (Lliga Benjamí – Grup 10)

Victòria de líder. El CFS Cornellà s’ha imposat 1 a 3 a la pista de l’AE Penya Esplugues i ha sortit de “Les Moreres” encara amb més avantatge al capdavant de la taula. El duel entre el primer i el segon classificat del grup 10 de la Lliga Benjamí de Futbol Sala ha complert amb les expectatives de partit gran ja des del xiulet inicial. Pedro Henrique ha obert la llauna pels visitants al minut 2 de la primera meitat amb un gran gol de des del límit de l’àrea, una diana amb què els jugadors de José María García han aconseguit marxar al descans amb un mínim avantatge després de vint-i-cinc minuts molt igualats.

A la represa, el Cornellà ha sentenciat el duel gentilesa d’un Pedro Henrique determinant. El tanca visitant ha segellat el triomf amb dos gols més per signar el seu particular “Hat-trick”, un des del mig del camp (0-2) i un altre, pocs minuts més tard, amb un xut potent des de la banda dreta (0-3). L’Esplugues, treballador i combatiu, ha retallat diferències al tram final del partit amb l’1 a 3, obra de Pau del Río, però els jugadors d’Àxel Lozano s’han quedat curts i no han pogut culminar la remuntada.

AE Penya Esplugues – Club Horta Futbol Sala (1a DivisIó Aleví – Grup 3)

Duel no apte per a cardíacs. L’AE Penya Esplugues ha tombat el Club Horta Futbol Sala 5 a 3 en un partit ple de ritme i d’alternatives. Els locals s’han avançat al minut 3 de la primera meitat amb l’1 a 0 de Pol Rangel després d’una gran jugada vertical. El conjunt entrenat per Albert Ros ha eixamplat encara més les diferències a l’equador de la primera meitat, quan Èric Vives ha marcat el 2 a 0 i ha obert un coixí de dos gols al marcador. Quan semblava que el partit arribaria al descans amb aquest resultat, l’Horta ha reaccionat amb una diana de Marc Ciendones (2-1) que tornava a obrir el matx.

Tres gols en quatre minuts. Amb aquest ritme frenètic ha començat una segona meitat vibrant. Els jugadors de Toni Corredera han aconseguit empatar el partit al primer minut de la represa gràcies a una diana de Miquel Ibañez (2-2). Tot i la pressió barcelonina, els locals no s’han deixat intimidar i han signat una reacció culminant: dos gols en dues jugades gairebé consecutives (Pol Rangel i Èric Vives) que han significat el 3 a 2 i el 4 a 2 i que han tornat a posar terra de pel mig. No obstant això, l’Horta, que encara no havia dit l’última paraula, ha posat tota la carn sobre la graella i ha aconseguit escurçar novament les distàncies amb el 4 a 3 de Derek Buró, però un Penya Esplugues que no estava disposat a deixar escapar els 3 punts, ha acabat de sentenciar el duel amb el 5 a 3 d’Álvaro Utrilla. Amb aquesta victòria, els jugadors d’Albert Ros assalten el lideratge que fins ara tenia l’Horta.

L’LCFS en directe tornarà el pròxim dissabte 15 de desembre amb un duel de la 1a Divisió Catalana de Futbol Sala entre el CFS La Selva del Camp i el Tecnovit Alforja FS “B”, un partit que començarà a les 16.00 hores i que comptarà amb els comentaris de Quim Sanllehí i del seleccionador català absolut, Santi Gea.

El proper cap de setmana serà el torn pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a Blanes, una de les cites més esperades de l'any en el panorama del futbol sala català i que se celebraran durant el 8 i el 9 de desembre.