L'LCFS en directe vibra amb el derbi de Santa Coloma de Gramenet
FS Notícies | 02/11/2019
La plataforma de retransmissions en directe de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut al Pavelló Municipal de La Colina la cinquena entrega de la temporada amb el derbi de Santa Coloma de Gramenet que ha acabat amb victòria de La Unión per 5-2 davant el Industrias Santa Coloma B.

El Industrias Santa Coloma B no aixeca el cap. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el cinquè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

L’LCFS en directe s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de La Colina de Santa Coloma de Gramenet, per viure en streaming els equips Sèniors de La Unión i del Industrias Santa Coloma B, duel corresponent a la vuitena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B Nacional, amb victòria per a la Unión per 5 gols a 2.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic ha estat el seleccionador català sub 16 masculí de futbol sala, Rubén González.

CFS La Unión Santa Coloma – Industrias Santa Coloma B | Segona Divisió B – Jornada 8 (Gr. 3)

Gran primera part del Industrias Santa Coloma B. El conjunt de Jacob Bustamante no ha tingut un bon inici de campionat, amb set derrotes en les primeres set jornades, però ha sortit al Pavelló de La Colina disposat a donar molta guerra i així ho ha fet. Només començar el partit, s’ha avançat amb un gran gol de Marc Hermosel. La Union Santa Coloma ha tingut l’empat a les botes de 'Pipa', però la pilota ha anat al pal. I és que els jugadors locals no han estat còmodes en aquest primer temps i el Industrias ho ha aprofitat marcant el 0-2 poc abans del descans amb diana de David Segovia.

Remuntada i victòria local a la segona meitat. La Unión ha canviat d’imatge a la represa, ha implantat el seu joc i els jugadors amb experiència i més veterania del seu equip han aconseguit capgirar i remuntar l’enfrontament. El capità ‘Peluca’ ha escurçat diferències i poc després, ‘Busi’ ha empatat el matx. Amb el 2-2, el Industrias Santa Coloma B ha tingut dues clares ocasions per tornar-se a avançar, però ha perdonat i La Union ha sobreviscut. D’aquesta manera i amb una gran acció personal, Gabi ha posat per davant al seu equip a l’equador de la segona part. Sense temps de reacció i també amb un gran gest tècnic, ‘Pipa’ ha sentenciat amb el 4-2 al 33’ de joc. Tot seguit, Jacob Bustamante ha decidit jugar amb porter-jugador. Mario Gómez ha tingut dues clares ocasions per escurçar diferències però la pilota no ha entrat. Ja a les acaballes, Amores ha establert el definitiu 5-2, suposant la quarta victòria com a local de La Union en els quatre partits que ha disputat a La Colina.

L’LCFS en directe tornarà el dissabte 9 de novembre amb la sisena entrega de la temporada, amb el Penya Esplugues - CET 10 FS, partit de la lliga Juvenil Divisió d'Honor femenina de futbol sala