L’OAR Vic participa en el segon torneig del programa 'Football For a Better Chance 2.0' a Itàlia
Notícies Generals | 28/11/2023
Del passat 24 al 26 de novembre el conjunt català ha disputat aquest torneig per a nois i noies en risc d’exclusió social que finança la Unió Europea.
L’OAR Vic participa en el segon torneig del programa 'Football For a Better Chance 2.0' a Itàlia

El programa Football For a Better Chance 2.0 està destinat a utilitzar el futbol com a eina d’integració per a nois i noies en risc d’exclusió social. L’organitza la federació italiana de futbol, amb la col·laboració de la Universitat de Mòdena i la UEFA, i el finança la Unió Europea. El projecte va arrencar fa 3 anys i ha tingut l’acte final amb la disputa del torneig a Florència del 24 al 26 de novembre entre conjunts de les cinc federacions nacionals que hi han participat durant aquest temps. Una delegació del Juvenil B de l’OAR Vic ha estat el representant català, però també hi havia equips de les federacions de futbol d’Irlanda, Malta, Eslovènia i Itàlia.

La Federació Catalana de Futbol ha participat en el programa Football For a Better Chance 2.0 desenvolupant el projecte en diversos clubs. El programa va començar el 2021, dirigit a nois i noies d'entre 14 i 18 anys, i ha acabat aquest 2023 amb el segon i últim torneig disputat a Florència.

Federacions nacionals participants del programa
RFEF - Espanya
FIGC - Itàlia
FAI - Irlanda
NZS - Eslovènia
MFA - Malta

Objectius amb la participació al torneig Football For a Better Chance 2.0

A continuació es detallen els diversos objectius:

Torneig Football For a Better Chance 2.0
Prioritzar la integració, els valors i la qualitat humana davant de la competició
Ser un espai de respecte i comunió pels joves
El futbol com a eina integradora i d'amistat


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.