La 3a Copa Baix Llobregat tindrà un nou campió
Notícies Generals | 11/08/2017
El Viladecans, el Santfeliuenc i el Castelldefels opten a aixecar el trofeu per primera vegada en el triangular entre els campions de cada grup.

La 3a edició de la Copa Baix Llobregat tindrà un campió inèdit. Els tres equips que disputaran el triangular dels campions, el Viladecans, el Santfeliuenc i el Castelldefels, no han aixecat mai aquest trofeu. El darrer equip en classificar-se ha estat el Castelldefels, que ha acabat en primera posició del grup C després de tombar el Sant Ildefons i empatar contra el Santboià.

UE Castedellfels 1-0 UE Sant Ildefons

Era el partit que obria el Grup C en el Nou Municipal i tots dos equips van començar amb un ritme alt. Cepeda, als 7 minuts, va posar a prova Manu Martín amb un poderós xut des de la frontal de l'àrea que va acabar en córner. Poc després, va arribar el primer gol de la tarda. Joel Lasso va aprofitar una errada defensiva de Casessis i, amb una gran definició, va inaugurar el marcador. En el minut 32, Quiles, recentment incorporat al terreny de joc, va tenir l'empat després d’estavellar el cuir al pal. El Sant Ildefons va merèixer més, però l’electrònic ja no es va moure més i els de Miki Carrillo van endur-se el triomf. En el torn de penals, el Sant Ildefons va vèncer per 2 a 3.

UE Sant Ildefons 0-0 FC Santboià

El segon partit de la tarda no va tenir tant ritme ni tantes ocasions com el primer. El Santboià, més fresc físicament, va estar molt bé armat en defensa i no va deixar circular còmodament la pilota a un Sant Ildefons que intentava arribar a la porteria d'Álex Sánchez mitjançant un joc de combinació. Una aproximació d’Over, per part del quadre de Javi Gómez, va ser l'acció més destacada del partit. En els penals, el Santboià va guanyar per 1 a 3.

FC Santboià 0-0 UE Castelldfels

Tot quedava per decidir en l'últim partit. Al Castelldefels li valia l'empat, mentre que el Santboià necessitava la victòria per quedar campió de grup. El duel va ser vibrant i ambdos conjunts van oferir un bon espectacle. Als 4 minuts, Pedro Bilbao va estar a punt d'obrir el marcador amb una gran internada. Tot seguit, va ser el Santboià, mitjançant Bellido, qui ho provava sense èxit. Els de Piti Belmonte no deixaven d'intentar-ho i així va ser com Rubi, als 15 minuts, va inventar-se un gran xut per intentar sorprendre a un Manu Martín que, amb l’ajuda de la fusta, va evitar el gol. Els minuts finals van ser d'anades i vingudes però, finalment, ni vermells ni grocs van poder perforar la porteria rival. El Castelldefels, tercer finalista. En els penals, va vèncer per 3 a 2.