La Cadet no aconsegueix classificar-se per la final
Notícies Generals | 14/06/2014
La Selecció Catalana Cadet ha perdut els dos partits del Triangular per accedir a la final de la Copa Coca Cola.

ILLES BALEARS 3 - 1 CATALUNYA

La Selecció Catalana Cadet masculina cau 3-1 contra les Illes Balears al primer partit de la fase final de la Copa Coca Cola.

Alineacions (11 inicial)

Illes Balears: Bartolome Pocovi, Cristofol Rigo, Carlos Ramon, Gerardo Bonet, Alemu Mercer, Miguel Fores, Francisco Navalon, Víctor Narro, Alberto Fernández, Marcel Pupaza, Sandro Ortiz.

Catalunya: Alberto Roman. Heaven Nuñez, Jordi Fabregat, Sergi Brunet, Ferran Peiró, Oriol Pujadas, Leonardo Rodriguez, Alejandro Antelo, Marc Ponti, Alexis Espinosa, Ruben Palomo.

Gols: 1 – 0 Alberto Fernández (24'),  2-0 Francisco Navalón (37'), 3-0 Alberto Fernández (50'), 3-1 Marc Serra (60').

Targetes Grogues:

Illes Balears: Marcel Pupaza.

Catalunya:  Ruben Palomo, Leonardo Rodríguez, Marc Pontí, Alberto Ruiz.

Crònica:

La Selecció Catalana Cadet ha perdut el primer partit que ha disputat de la fase final de la Copa Coca Cola, amb un resultat més dolorós que no pas el que s'ha vist al terreny de joc. El partit ha començat amb atacs sense perill per ambdues seleccions. Al minut 14, Alberto Fernández ha tingut una opció molt clara per part de les Balears, i ha estat el mateix jugador qui 10 minuts després ha anotat el primer gol del partit.

Balears ,a partir del primer gol, s'ha crescut i a través d'un penal a l'inici de la segona part ha aconseguit augmentar l'avantatge al marcador. Després, un bon gol d'Alberto Fernández ha deixat el marcador amb un 3 a 0 molt difícil de remuntar per Catalunya.

Tot i així, la Catalana no ha defallit i a falta de 10 minuts pel final ha aconseguit retallar les distàncies, però massa tard per aconseguir sumar punts per accedir a la final.

CATALUNYA 0 - 4 ILLES BALEARS

Catalunya: Jordi Fabregat, Sergi Brunet, Ferran Peiro, Leonardo Rodriguez, Marc Serra, Alexandre Soto, Alejandro Antelo, Ruben Pajares, Gerard Alis, Alexis Espinosa, Marçal Nonell.

Andalusia: Álvaro Espinola, Rafael Llamas, Eduardo Brenes, Miguel Rodriguez ,David Llamas, Guillermo Herrera, David Martin, Amador Zarco, Miguel Cañas, Daniel Luna, Julio Garcia.

Gols: 0-1  Eduardo Brenes (31’), 0-2 Eduardo Brenes (33’), 0-3  Eduardo Brenes (40'), Eduardo Brenes 0-4 (47’).

Crònica:

Inici dominador de la selecció andalusa, amb un joc atractiu portat per jugadors de molta qualitat. Catalunya, però, ha defensat molt bé els constants atacs i ha generat contraatacs molt perillosos incloent un gol anul·lat al minut 18. Andalusia necessitava guanyar i ha provat xuts exteriors dels seus atacants molt ben trets per Rubén Pajares. Un d'aquests refusos ha ocasionat un córner que ha permès a Eduardo Brenes rematar de cap al primer pal i anotar el primer gol. A la següent acció, el mateix jugador en un ràpid contraatac s'ha quedat sol davant el porter i no  ha perdonat realitzant així el 0-2.

A la represa tot ha seguit igual, el jugador Andalús Julio Gracia ha estat el millor durant tot el partit tot i que Eduardo Brenes ha estat el gran protagonista al marcar dos gols més . En els darrers minuts Catalunya s'ha apropat a porteria però no ha aconseguit el gol. Andalusia amb aquest resultat s’ha classificat per la final de la Copa Coca Cola.