La Comissió de Futbol Femení engega amb força la temporada 2022-23
Futbol Femení | 23/09/2022
L'òrgan, renovat i ampliat, traça les principals línies de treball per al nou curs futbolístic, amb especial protagonisme per les Seleccions de Base en les Trobades Territorials.
La Comissió de Futbol Femení engega amb força la temporada 2022-23

La Comissió de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol ha engegat aquest dijous amb força la temporada 2022-2023. L'òrgan ha celebrat la primera reunió de treball per plantejar les línies de treball mestres per al nou curs futbolístic, amb especial protagonisme per a les Seleccions de Base i les Trobades Territorials.

Amb l'inici de la campanya, l'ens federatiu ha donat un nou impuls a l'òrgan, amb la renovació i ampliació de la seva estructura. Entre els seus principals objectius, s'hi troba potenciar el futbol base femení a Catalunya, que continua amb el seu creixement constant, fins assolir la xifra rècord de prop de 17.000 llicències femenines a Catalunya a la finalització de la temporada passada.

Durant la trobada, el president de l'FCF, Joan Soteras, ha saludat els membres de la Comissió, tot agraint-los la seva tasca en el desenvolupament del futbol femení català, especialment entre les jugadores més joves de les categories de base.

Representació de tot Catalunya

La Comissió de Futbol Femení compta amb representació de tot Catalunya. Els membres de la seva executiva són el vicepresident primer de l'FCF, Jordi Bonet; el secretari de la junta directiva, Albert Montull; les directives de l'FCF Laura Ràfols i Susana Puell; la presidenta del CE Arenys de Munt, Mònica Olivares; la presidenta de l'EF Intercomarcal, Dolors Bonet; i la presidenta de l'OAR Vic, Anna Jiménez. Completen l'estructura de l'òrgan membres de clubs i representants de delegacions de la resta del territori.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.