La Comunitat de Madrid guanya 0 a 4 i es classifica com a primera del Grup B
FS Notícies | 13/04/2022
Madrid ha guanyat 0 a 4 davant Ceuta i jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra Galícia.
CEUTA
0 - 4
MADRID
CEUTA
Paula Villena, Dania Mohamed, Mariam Taieb, Tasnim Chentouf, Daniela Benítez,,Nora Ahmed, Marta Pedraza, Carla López, Aroa Seguín, Yasmin Mohamed, Rocío Rojo i Iris Abdelkader
MADRID
Érika Gómez-Rico, Natalia Rodríguez, Ruth Redondo, María Cordobés, Valeria Jiménez, Marta Gutiérrez, María Rollón, África Navarro, Yara Ribeiro, Carla Díaz, Carla Miguel i Valeria González

0-1 Maria Gutiérrez (6'); 0-2 África Navarro (13'); 0-3 África Navarro (18'); 0-4 Yara Ribeiro (27')
Àrbitres assistents: Lucas Antón i Aleix Grau       Àrbitre assistent: Sònia Aguilar

Victòria i primeres de grup. La Comunitat de Madrid ha guanyat 0 a 2 davant Ceuta i passarà a les semifinals com a primera del Grup B gràcies a la tanda de penals que va guanyar a Catalunya en el primer partit. Amb aquest triomf, la Comunitat de Madrid jugarà les semifinals contra Galícia, que ha quedat segona del Grup A.

Ceuta i la Comunitat de Madrid han disputat un partit travat, amb els de Ceuta defensant a camp propi i les de Madrid intentant buscar el gol. El premi l'han trobat al minut 8 quan, Marta Gutiérrez, després d'una bona jugda col·lectiva, ha marcat el primer. I encara abans del descans, África Navarro ha marcat el segon. A la represa, el guió s'ha mantingut i Madrid ha estat capaç de marcar dos gols més. África Navarro ha marcat el tercer després d'aprofitar una pilota al segon pal i als darrers instants, Yara Ribeiro ha establert el definitiu 0 a 4 i segellant la primera posició per la Comunitat de Madrid.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.