La confiança els condueix a la victòria
FS Notícies | 26/03/2015
La confiança fa créixer a la selecció catalana aleví i les ocasions es succeeixen per superar a Aragó en el primer partit de la fase de grups del Campionat d'Espanya per 0 gols a 3.

ARAGÓ: Víctor Manuel Latorre Cabrera, Álvaro Moreno Vázquez, Miguel López Lorente, Álvaro Magallón Gil, Fernando Alonso Berdún, Diego Gravalós Muñoz, Francho Bosque Villalba, Jorge Campos Cebrian, Hugo De La Torre Carrera, Luís Giménez Horno, Manuel Vicente Tejero i Alex Gañarul Palos.

CATALUNYA: Alex Infante Sanfelix, Odalric Ripollès Mestres, Pol González Navajas, Nil Molist Martínez, Sergi Viedma Palma, Ivan Bonillo Vizcaíno, Víctor Palanca Muñoz, Aleix Canet Vintro, Oriol Gómez Ramírez, Enrique Arnaiz Gómez, Daniel Bertran Ferrer i Garvin Omar Bartley Barong.

ÀRBITRES: Sr. Sergio Borregero, Sr. Ruben Roman, Sr. Antonio Gómez i Sr. Cristian Santos.

GOLS:  (2a part) 0 – 1 Ivan Bonillo (min. 5), 0 - 2 Víctor Palanca (min. 11) i 0 - 3 Daniel Bertran (min. 13).

INSTAL·LACIÓ: Poliesportiu Municipal 'Don Tomás de la Hera', Pavelló Extremadura (Almadralejo - Badajoz).

CRÒNICA: La selecció catalana aleví de futbol sala ha iniciat el Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials aquesta tarda, amb el partit que ha disputat contra la selecció d'Aragó.

El voler sortir a donar-ho tot ja des del primer moment ha comportat que Catalunya, en tan sols dos minuts, ja acumulés quatre faltes que han acabat condicionant el seu joc durant el primer temps. I és que, tot i que volien portar la iniciativa del joc, les errades en les passades i els controls han provocat imprecisions, fruit dels nervis d'aquest inici del campionat.

Tot i així, a partir dels canvis realitzats, la selecció catalana ha millorat i ha començat a tenir millors ocasions, al mateix temps que els aragonesos seguien a l'espera per robar alguna pilota i sortir al contraatac.

Al finalitzar els primers quinze minuts, ambdues seleccions ja sumaven les cinc faltes acumulatives. D'aquesta manera han marxat al descans per afrontar el segon temps on encara estava tot per decidir.

Els catalans han sortit més calmats i molt concentrats i han trencat la barrera de l'empat amb un gol de Bonillo, als cinc minuts de joc. A partir d'aquí, la confiança ha anat creixent i les ocasions s'han anat succeint. Quatre minuts després, Víctor Palanca, després d'un seguit de rebots, ha enviat l'esfèrica fins el fons de la xarxa donant més tranquil·litat al conjunt català.

Amb el rellotge i el marcador en contra Aragó ha demanat temps port i a continuació ha optat per incorporar al porter-jugador i, ha estat poc després quan, Nielo, en una pèrdua en l'atac d'Aragó, ha aconseguit augmentar l'avantatge de Catalunya amb el tercer gol a falta de dos minuts.

D'aquesta manera la selecció catalana suma la seva primera victòria en la fase de grups. Demà s'enfrontarà a la selecció de Cantàbria.