La Copa Catalunya juvenil de futbol sala torna a ser blaugrana
FS Notícies | 21/06/2015
El FCBarcelona revalida el títol de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria juvenil després de superar al CE Futsal Mataró en un partit molt vistós on ambdós conjunts han demostrar perquè han arribat fins aquesta gran final.

Després de que el cap de setmana passat es disputessin les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria benjamí, aleví, infantil i cadet masculina, i base, juvenil-cadet i sènior femenina, aquesta tarda, al Pavelló de El Castell d’Esparreguera s’ha celebrat la final en categoria juvenil.

CE FUTSAL MATARÓ 1 - 6 FC BARCELONA

CE FUTSAL MATARÓ: Amar Cessay, Azhar Chiheb, Raúl Pulido, Oriol López, Quim Roig, Santi Scafidi, Pol Novo, Isra Molins, Pau Sala, Raúl Avellán, Izan Nieto i Mahamadu Ceesay.

Entrenador: David Rivera

FC BARCELONA: Santiago Sahuquillo, Sergi Amores, Xavier Cols, J. Guillermo Pérez, Daniel Loinaz, Sergio Parra, Oussama Chefraou El Metmary, Khalid Bouzid, Nil Closas, Yeray Guardia i Luis A. Garcia.

Entrenador: José Fernández

Àrbitres: Sr. Rogelio Pacheco, Sr. Roger Torrent i Sr. Juan Alberto Duaso.

GOLS: 0 – 1 Nil Closas (min.12), 0 – 2 Sergio Parra min.16), 0 – 3 Luis A. Garcia (min.19), 1 – 3 Quim Roig (min.23), 1 – 4 Sergi Amores(min.28), 1 – 5 Oussama Chefraou (min.35) i 1 – 6 Luis A. Garcia (min.39).

La darrera final de la Copa Catalunya de Futbol Sala s'ha iniciat amb moltíssima intensitat desplegada pels dos conjunts que han arribat molt forts en aquest punt de la competició després de superar les fases prèvies.

Els primers minuts de joc han servit als dos equips per temptejar el potencial del rival i el respecte feia que la intensitat no s'acabés convertint en ocasions de gol. Ha estat Nil Closas, al finalitzar una jugada d'estratègia qui ha inaugurat el marcador pel Futbol Club Barcelona. Per la seva banda, el Futsal Mataró esperava replegat en el seu camp motivat per la altíssima velocitat en la que els blaugranes han mogut la pilota. Per trencar la dinàmica els mataronins han intentant disposar la figura del porter-jugador per disposar del control de la pilota. El Barça, abans del descans ha aprofitat la desorganització rival defensiva per marcar dos gols més.

A la represa, el Mataró ha ordenat les seves idees i ha estat més agresiu que la primera part i ha aconseguit, en el minut 3, retallar distàncies després de fallar algunes ocasions. Amb el Barça gaudint d'uns minuts d'incertesa, el Mataró ha tingut les millors oportunitats del partit, però Sergi Amores s'ha ocupat d'augmentar la renda pel seu equip. Minuts després, ho han fet Oussama i Luís A., sentenciant aquesta gran final amb un resultat final d'1 a 6, que ha proclamat campió de la Copa Catalunya de Futbol Sala juvenil al FCBarcelona.