La Copa Lleida comença amb els quarts de final
Notícies Generals | 13/08/2015
La Copa Lleida es disputa cada dimecres del mes d’agost. Ahir es van jugar els partits d’anada i el dia 19 tindran lloc els de tornada. Les semifinals seran el 26 i la final el 2 de setembre.

Efac Almacelles - Lleida B (3-0)

Gran partit de l’Efac, que va dominar la primera part i va tenir les ocasions més clares. Al minut 8, Viladegut va culminar una bona actuació efectuant una centrada que va aprofitar Imaz per rematar de cap i inaugurar el marcador (1-0). I en el minut 22, el mateix Viladegut va marcar el segon gol local després d’una errada del porter del Lleida B. Amb aquest resultat es va arribar al descans, però a la represa ja no es va veure la mateixa intensitat i el ritme va baixar. Tanmateix, l’Efac va aconseguir el resultat definitiu al minut 63. Una altra assistència de Viladegut va permetre la rematada d’Héctor i va establir el 3 a 0 final. D’aquesta manera, l’Efac ja té un peu i mig en les semifinals de la Copa Lleida. El dimecres 19 a les 21:00 hores es jugarà el partit de tornada.

El president de l’Efac Almacelles, Sisco Pujol; el directiu i delegat de la FCF a Lleida, Jordi Terés; i el subdelegat de la FCF a Lleida, Jordi Solé, van presenciar el partit des de la llotja.

Cervera - Balaguer (0-5)

El Balaguer ja guanyava per 0 gols a 2 abans del descans. La seva superioritat es va veure reflectida tant en el marcador com en el terreny de joc. Al quart d’hora, Adrià va fer pujar el primer gol en un llançament de falta (0-1). I poc abans de la mitja part, Carlos va ser l’encarregat de marcar un gol olímpic (0-2). En el segon temps, el Balaguer va recular línies per mantenir l’avantatge. Tot i això, el Cervera no va poder evitar que al minut 63, un ràpid contraatac iniciat per Tudor i seguit per Marc acabés amb una volea d’Adrià (0-3). Quinze minuts més tard, Marc feia pujar el 0 a 4 amb un xut ras. I en un nou contraatac, Crivillé va sentenciar el partit amb el 0 a 5 definitiu.

Alpicat - Alcoletge (4-0)

L’Alpicat va dominar des de l’inici i al minut 23, Òscar, amb l’ajuda del pal, va marcar el primer gol (1-0). Deu minuts més tard, Albert feia el segon. Al minut 47, Gerard, en pròpia porta, anotava el tercer gol (3-0). Finalment, al minut 50, Castelló marcava el quart i últim gol de la nit deixant pràcticament sentenciada l’eliminatòria.

Mollerussa - Tàrrega (2-0)

En la primera ocasió que va tenir el Mollerussa, en el minut 4, la va saber aprofitar Roy per marcar el primer gol de la nit (1-0) en una bona acció individual. Al minut 36, el porter del Tàrrega Pablo va ser expulsat per les continues protestes, però el partit va seguir igual de travat. La segona meitat va ser totalment diferent. Hi va haver moltes més ocasions i el ritme va ser més elevat, fet que va propiciar el segon gol local. Arnau, en el minut 58, culminava un ràpid contraatac i anotava el resultat definitiu de 2 gols a 0.