La FCF assisteix a la Jornada Antidopatge
Notícies Generals | 26/05/2014
El president del Comitè d'Apel•lació i membre de la Comissió d'Ètica Esportiva de la FCF, Javier Latorre, va assistir a la Jornada organitzada pel Consell Català de l'Esport.
La FCF assisteix a la Jornada Antidopatge La Jornada, que va estar presidida pel Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, a la seu del Consell Català de l'Esport, va estar configurada per una sèrie de ponències relatives al dopatge i a la lluita dels organismes esportius per controlar-lo i eradicar-lo:


- Ponència d'Enrique Gómez, director de l'Agència Espanyola de Protecció de Salut en l'Esport (AEPSAD).


- Ponència de Franchek Drobnik, metge del Centre d'Alt Rendiment del CAR.


- Ponència de Coral Fernández, cap de Divisió de Gestió i Aplicació d'Activitats de Lluita contra el Dopatge en l'Esport de l'AEPSAD.


- Ponència de David Barrufet, ex jugador internacional de handbol del FC Barcelona i membre de l'Agència Antidopatge de Catalunya.

Durant la Jornada, la FCF va estar representada pel president del Comitè d'Apel·lació, i alhora membre de la Comissió d'Ètica Esportiva, Javier Latorre.

La Federació Catalana de Futbol està molt involucrada i fa un seguiment de les mesures per controlar el dopatge en el món de l'esport, en especial del futbol, un aspecte ja regulat en els estatus federatius.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.