El President de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, acompanyat del directiu, Raül Sus, va visitar ahir L’Hospitalet per parlar amb els clubs de la ciutat sobre les novetats federatives. Abans però es va reunir amb l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, el regidor d’Esports, Cristian Alcázar, i el president del CE L’Hospitalet, Miguel Garcia." />
La FCF es reuneix amb l'Ajuntament de L'Hospitalet i els clubs de la ciutat
El President de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, acompanyat del directiu, Raül Sus, va visitar ahir L’Hospitalet per parlar amb els clubs de la ciutat sobre les novetats federatives. Abans però es va reunir amb l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, el regidor d’Esports, Cristian Alcázar, i el president del CE L’Hospitalet, Miguel Garcia.
La FCF es reuneix amb l'Ajuntament de L'Hospitalet i els clubs de la ciutat
Durant la reunió, Subies i Marín han pogut compartir informació i objectius, ja que ambdues institucions tenen especial interès en la promoció de l’esport de base entre els joves de L’Hospitalet. S’ha parlat de la inversió realitzada en els darrers anys per la ciutat en matèria d’instal·lació de gespa artificial als camps del futbol del municipi, i sobre la labor que realitzen els clubs de futbol amb un fort compromís social. De la mateixa manera, l'Ajuntament dóna el seu recolzament a la junta directiva de la FCF i així ho transmetrà als clubs de la ciutat.
 

Posteriorment, el president de la Federació Catalana de Futbol i el regidor d’Esports s’han entrevistat amb el vicepresident del Club Futbol la Florida (José Antonio Porras), el president l’Hospitalense (José Pinar) i el president i vicepresident de la Unificació Bellvitge (Ángel Moya i Matías Camacho). Una jornada on hi havia futbol intrasetmanal a Segona Divisió B entre L'Hospitalet i el Dènia.


A continuació presentem les fotografies de la jornada al municipi del Baix Llobregat:Reunió amb l'alcaldessa de L'Hospitalet
La FloridaL'HospitalenseUnificación Bellvitge

 
L’Hospitalet compta actualment amb 97 entitats esportives registrades, 19 de les quals tenen 138 equips que segueixen competicions federades de futbol i/o  futbol sala, amb un total de 2.562 llicències federatives, 2.274 de les quals corresponen a jugadors/res, i 288, a personal tècnic.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.