La mala sort condemna la Selecció Catalana Cadet
Notícies Generals | 13/06/2015
La Selecció Catalana Cadet ha quedat eliminada de la fase final de la Copa Coca Cola després de perdre per 0 a 2 contra Múrcia.

Alineació:

CATALUNYA: Iván León, Joan Domingo, Adrià Prado, Sergi Besonias, Óscar Gestí, Joel Quero (Guillem Anglada, 22’), Albert Alavedra, Nil Jiménez, Xavier Cencillo, Joan Castells (Marc angelet 26’), Albert Rigau.

MÚRCIA: Juan Pedro Pérez-Villas, Alejandro Martínez, Juan Pedro Jiménez (Antonio Francisco Juliá 26’), Antonio Jordan, Daniel Martínez (Adrián Piñera 22’), Jesús M. Carrillo, Jorge Parra, Amancio Alcaraz, Carlos Palazón, Jose Manuel García (Juan Alfonso Acosta 21’), Sergio Parraga.

Grogues: Adrià Prado, min. 40 (Catalunya).

Gols: 0-1 Juan Alfonso Acosta (min. 28), 0-2 Adrián Piñera (min. 37).

Crònica:

A Astúries no només s’està disputant el Campionat d’Espanya sub 16 femení, sinó que també hi ha la fase final de la Copa Coca Cola. Fins a Gijón ha viatjat la Selecció Catalana Cadet, que es va classificar a la fase intermèdia disputada a Sant Feliu de Llobregat a finals de maig. Tot i que els jugadors, dirigits per Xavi Ferragut, li han posat moltes ganes i il·lusió, no ha estat suficient per batre a Múrcia.

El partit ha començat molt bé pels interessos dels catalans, ja que s’han mostrat una mica més superiors que el rival, que ha esperat alguna pèrdua de pilota per arribar a l’àrea de Catalunya. Les sensacions eren molt bones fins que ha arribat la jugada que ha canviat el partit. Al minut 6, Óscar Gentí ha iniciat la jugada des del centre del camp. Adrià Prado s’ha obert a la banda esquerre per iniciar una contra, la millor arma de la selecció catalana, i després de superar la sortida del porter, la seva centrada ha anat a parar al davant de la porteria, on Joel Quero, tot sol, ha colpejat malament la pilota i l’ha enviat al travesser. Aquesta ha estat la jugada clau de l’enfrontament, on la mala sort ha fet molt mal a la selecció. A partit d’aquí el partit s’ha travat i hi ha hagut poques ocasions de gol, tant de Catalunya com de Múrcia.

Als vint minuts de joc s’ha vist que el treball dels migcampistes ha estat essencial per tallar arribades perilloses i iniciar contres. En aquest aspecte Múrcia ha estat superior sobretot quan, al minut 28, Juan Alfonso Acosta ha obert el marcador. El murcià Jesús Carrillo li ha fet una bona passada entre la línia defensiva i Acosta s’ha quedat sol davant el porter Iván León, que no ha pogut fer res per evitar el gol (0-1).

Catalunya ho ha seguit intentant a la contra, però Múrcia ha continuat amb la bona ratxa, i tots els refusos i rebots anaven a parar als rivals. Cal destacar la bona feina de la defensa catalana que, tot i els dos gols, ha treballat de valent per evitar situacions compromeses. La sentencia ha arribat al minut 37. Des de la frontal de l’àrea, Adrián Piñera s’ha desmarcat cap al vèrtex esquerre per quedar-se sol i marcar el segon gol (0-2).

Amb aquest 2 a 0 en contra Catalunya ha quedat eliminada de la Copa Coca Cola i en el partit que ha de jugar a les 18:30 hores contra Cantabria ja no s’hi juga res. Tot i la mala sort de la catalana, haver arribat a la fase final d’Astúries ja ha estat tot un premi per la Selecció Catalana Cadet. El padrí d'aquesta edició és l'ex jugador i entrenador Lluís Carreras.