La masculina es classifica per les semifinals del Campionat
Notícies Generals | 11/05/2013
La Selecció sub 12 femenina no ha superat els quarts de final al perdre, als penals, contra Extremadura.

SELECCIÓ MASCULÍNA SUB 12:

Jugadors: Jordi Casta, Arnau Tenas, Guillermo Amor, Anssumane Fati, Èric Gràcia, Nicolàs Melamed, Àngel Fortuño, Arnau Puigmal, Daniel Villahermosa, Adrián Bernabé, Alejandro A. Sánchez, Ramon Bayona, Martí Torroda i Sergi Espinosa.

Seleccionador: Xavier Ferragut.
Ajudant: Jordi Puig

Després de guanyar davant la selecció Canària aquest matí, per 2 gols a 0, els jugadors de Xavier Ferragut s'han classificat pels quarts de final com a primers de grup (han sumat 10 dels 12 punts possibles).

A quarts de final s'han enfrontat a Euskadi i han aconseguit la merescuda victòria. Els Catalans han estat superiors als bascos en el terreny de joc. Han aconseguit el domini de la pilota i han creat ocasions de perill que han culminat en el primer gol, després d'una passada en profunditat que Nico ha rematat.

Durant el segon temps, els bascos han jugat més la pilota, cercant el gol de l'empat, malgrat això, la defensa catalana no ha deixat que les pilotes arribessin a la porteria. El fet més destacable del partit ha estat que Àngel Fortuño ha aturat un penal que ha xiulat l'àrbitre a favor d'Euskadi a set minuts del final del partit. Això ha augmentat els ànims de la Selecció Catalana i ha facilitat que arribés el segon gol. En una jugada de contraatac, Anssumane ha xutat a porteria i Arnau ha rematat el refús del porter.

Així, ha quedat sentenciat el partit i s'ha aconseguit la classificació per les semifinals del campionat.

SELECCIÓ FEMENINA SUB 12:

Jugadores: Carla Aceituno, ,Clàudia Pina, Paula Argelaguet, Èlia Pallejà, Irene Corral, Mar Serracanta, Laia Parera, Núria Marín, Ainhoa Marín, Cora Pérez, Yaiza Navarro, Xènia Pérez, Irene Bertolín i Paula Medina.

Seleccionador: Fran Güells
Ajudant: Natàlia Arroyo

La Selecció sub 12 femenina ha arribat als quarts de final com a primeres de grup amb 10 dels 12 punts possibles, ja que ha guanyat els tres primers partits de la fase classificatòria i ha empatat el darrer, contra Canàries (2-2).

A quarts de final s'ha enfrontat a Extremadura i ha perdut a la tanda de penals. El partit ha estat molt igualat i ambdós equips han pressionat molt per arribar a crear situacions de perill.A pocs minuts d'inciar-se el partit, l'àrbitre ha xiulat un penal en contra de Catalunya que ha significat l'0-1 al marcador.

Malgrat anar darrere al marcador, les noies de Fran Güells han lluitat i han perseguit l'empat. Aconseguint-lo, finalment, als cinc minuts de començar la segona part gràcies a un remat d'Ainhoa després d'un xut de falta des de mig camp.

Amb l'empat al marcador ha acabat el temps reglamentari i s'ha jugat l'eliminatòria als penals. Les extremenyes no han perdonat cap punt i la seva portera ha aconseguit aturar el segon xut de les Catalanes. Amb un resultat de 1-3 als penals, la Selecció Catalana ha quedat desclassificada del Campionat d'Espanya sub 12 F-8.

PRESÈNCIA FEDERATIVA

Durant les dues jornades que s'han disputat del Campionat d'Espanya sub 12 masculí i femení, han estat presents a les grades de la Ciutat del Futbol "Prado Viejo" de Logronyo el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó; el president del Comitè Tècnic d'Entrenadors de la FCF, Félix Gimeno; el Coordinador de les Seleccions Catalanes, Marc Vives; i el Secretari General de la Federació, Albert Baza.

(Es poden consultar imatges del Campionat d'Espanya sub 12 masculí i femení a les Galeries d'Imatges de la pàgina web de la FCF).