La nova eina d’interacció entre clubs i jugadors al Portal del Federat
Notícies Generals | 09/06/2021
Amb la voluntat de seguir millorant i aportar novetats per a tots els federats i federades de l’FCF, s’estrena una nova eina de comunicació per als clubs.
La nova eina d’interacció entre clubs i jugadors al Portal del Federat

A través de la Intranet federativa, els clubs es poden posar en contacte amb un federat/a, amb un grup d’ells o amb un equip sencer mitjançant la nova eina amb la qual poden enviar missatges al Portal del Federat.

El funcionament, molt senzill i intuïtiu, va de la següent manera: una vegada s’entra a la Intranet del Club, es pot triar la pestanya ‘Portal del Federat’, accedir a ‘Gestió’ i, finalment, a ‘Taulell d’anuncis’. El club pot elegir diferents opcions, com ara:

  • Gestió del correu.
  • Enviar un correu a qualsevol equip del seu club que estigui donat d’alta.
  • De l’equip o equips que s’elegeixi, pot escollir un perfil determinat: jugador, delegat, tècnic o auxiliar.
  • Enviament massiu a tots els membres i jugadors/es del club.
  • Enviament a federats concrets.

El correu s’enviarà al Portal del Federat del federats i federades en qüestió, els quals rebran una notificació a la part superior esquerre del seu perfil del Portal. A la vegada, quan el federat/da hagi rebut el correu electrònic rebrà una notificació d’avís del seu club. A més, una altra novetat d’aquesta eina és que tindrà la opció de posar ‘M’agrada’ al missatge rebut.

D’aquesta manera, els clubs podran informar als seus federats/des de qualsevol qüestió, com ara la convocatòria per als partits, incidències d’última hora, notícies relacionades amb el club, etc., deixant sempre constància en quina data i hora s’ha comunicat oficialment per part del club.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.