La Lliga Catalana de Futbol Sala ha signat un acord amb el patrocinador oficial de la FCF, Astore, per introduir, aquesta temporada, la nova pilota que, de cara a la 2012/2013 ja es convertirà en la única pilota oficial.

" />
La pilota oficial de Futbol Sala serà Astore
FS Notícies | 25/07/2011

La Lliga Catalana de Futbol Sala ha signat un acord amb el patrocinador oficial de la FCF, Astore, per introduir, aquesta temporada, la nova pilota que, de cara a la 2012/2013 ja es convertirà en la única pilota oficial.

La pilota oficial de Futbol Sala serà Astore

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol  ha incorporat un nou model de pilota a les competicions de futbol sala organitzades per la Lliga, de la marca Astore, degut a la vinculació que té com a patrocinador i proveïdor de la FCF.

Recentment, Astore ha presentat els resultats d’uns assajos que justifiquen el nivell de qualitat requerit. Unes característiques tècniques similars a la pilota actual.

 

A més, pel què fa a les condicions econòmiques, aquestes són idèntiques a les actuals.

Per tant, de cara a la present temporada 2011/2012, les pilotes oficials per jugar totes les competicions de futbol sala organitzades per la Lliga Catalana són les següents:

MIKASA FSC58S

MIKASA FSC 62 M

ASTORE PRO SALA CATALUNYA 62

ASTORE PRO SALA CATALUNYA 58 M

 

El preu de les pilotes, amb iva inclòs, és de 15€ l’ASTORE PRO SALA CATALUNYA 58 M i de 24€ l’ASTORE PRO SALA CATALUNYA 62.

 

Així doncs, la propera temporada es mantindrà l’oficialitat de la pilota Mikasa, degut a que hi ha clubs que disposen d’stock d’aquestes pilotes.

Ja de cara a la temporada 2012/2013, l’única pilota oficial serà l’Astore.

 

La distribució de les pilotes anirà a càrrec d’Astore. En breu, els clubs de futbol sala rebran una comunicació on se’ls indicarà els passos per formalitzar les comandes.

 

 

PROCEDIMENT A SEGUIR PER ADQUIRIR LA PILOTA OFICIAL ASTORE

 

El patrocinador oficial de la FCF, Astore, ha facilitat un procediment d’adquisició de les pilotes molt senzill i eficaç. A continuació es detallen els passos a seguir:

 

1-       Enviar un correu electrònic a futsal@fcf.cat o per la intranet (a futbol sala) indicant les següents dades:

·         Nom del club i el seu número

·         Nombre de pilotes de cada tipus que es vulguin comprar

·         Adreça postal on es volen rebre les pilotes comprades

·         Nom i telèfon de persona de contacte

 

2-      Efectuar el pagament per la totalitat de les pilotes comprades al número de compte:

2100 0841 90 0200677784

A l’hora de fer efectiu el pagament, cal indicar el nom del club i el concepte de la compra de pilotes.

Una vegada efectuats aquests dos passos, la Lliga Catalana enviarà la petició a Astore, que s’encarregarà de fer arribar les pilotes al seu destinatari. Aquelles comandes que sobrepassin els 200 euros no obtindran cap tipus d’import afegit, mentre que, les d’inferior quantitat, hauran de pagar 7€ de despeses d’enviament.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.