La Pobla de Mafumet, nou equip de Segona B
Notícies Generals | 28/06/2015
La Pobla de Mafumet ha aconseguit l’ascens gràcies a la victòria que ha aconseguit als penals davant el Gerena andalús.

L’equip de Martín Posse ha obtingut el desitjat ascens a Segona Divisió B després de guanyar al Genera, conjunt de Sevilla. Al minut 73, Marc Vadillo ha empatat l’eliminatòria marcant l’únic gol del partit -en l’anada el resultat va ser d’1 a 0 a favor dels andalusos-. Durant la pròrroga no s’ha vist cap gol i, per tant, s’ha procedit al llançament de penals.

El porter de la Pobla, Alberto Varo, ha estat el gran protagonista en els penals. Varo no només ha aturat el segon llançament del Gerena, sinó que també ha estat l’encarregat de xutar el primer penal dels tarragonins i ho ha fet amb un golàs per l’escaire dret. Álvaro Fernández, Kike Tortosa, Marc Vadillo i Joaquín Del Moral han marcat els altres jugadors que també han marcat des dels onze metres, obtenint així l’ascens a la divisió de bronze.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el directiu i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, han presenciat en directe l’ascens de la Pobla de Mafumet.

Penals: 1-0 Gerena; 1-1 Alberto Varo (marca); 1-1 Varo atura; 1-2 Álvaro Fernández (marca); 2-2 José Manuel Rodríguez (marca); 2-3 Kike Tortosa (marca); 3-3 Francis Delgado (marca); 3-4 Marc Vadillo (marca); 4-4 Salvador Blázquez (marca); 4-5 Joaquín Del Moral (marca).