La Rioja i Castella i Lleó empaten en un duel emocionant i equilibrat
FS Notícies | 28/01/2018
Repartiment de punts entre dos combinats que han signat una primera part vistosa i amb molts gols, mentre que la segona meitat ha estat més tàctica.

LA RIOJA, 4: Clara Blasco, Joanna González, Jessica Cañas, Gloria Saenz, Lucía Gómez, Nadia Sánchez, Nahia Jaussi, Patricia Blázquez, Ainhoa González, Clara Ezquerro, Laura Marina  i Carmen Abad.

CASTELLA I LLEÓ, 4: Herenia Bermejo, Clara Iglesias, Celia Pascual, Carmen Herrero, Patricia Oliveros, Sandra Ordoñez, Irene García, Claudia Redondo, Alba Soutullo, Carmen Martín  i María Rosa Santamaría.

Gols primera part: Nahia Jaussi (1-0, 1’), Ainhoa González (1-1 p.p., 9’), Ainhoa González (2-1, 14’), Carmen Herrero (2-2, 18’), Carmen Herrero (2-3, 18’) i Ainhoa González (3-3, 18’).

Gols segona part: Ainhoa González (4-3, 30’) i Celia Pascual (4-4, 38’).

Targetes grogues: Clara Iglesias (23’).

Conjunt arbitral: Javier Fernández Fuentes, José Luis Lara Benjumea i Xavier García Sánchez (àrbitres), i Javier Bellido Zambrana (àrbitre assistent).

Espectadors: 50 persones, aproximadament.

La Rioja i Castella i Lleó han ofert un partit disputat i obert en el Pavelló del Palauet de Palafolls per finalitzar la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya sub 21 femení de futbol sala. Quan només s’havia disputat un minut, La Rioja s’ha avançat en el marcador amb un gol de Nahia Jaussi, molt activa durant tot el duel. A partir d’aquí, el conjunt de Castella i Lleó ha avançat línies i ha generat les primeres aproximacions perilloses. Després de diversos avisos, una de les jugadores de La Rioja, Ainhoa González, s’ha introduït la pilota en pròpia porteria en intentar refusar un córner visitant.

Amb l’empat al marcador, el joc s’ha anat equilibrant i el xoc ha agafat un ritme d’anada i tornada per part dels dos equips. Aquests espais els ha aprofitat Ainhoa González per marcar el 2 a 1 per a La Rioja en una genial acció individual. Quan faltaven dos minuts per al descans, Castella i Lleó ha tornat a anivellar el duel amb una diana de Carmen Herrero al contraatac. En la següent jugada, la mateixa Herrero ha marcat el segon gol del seu compte particular després que una defensa rival desviés el seu xut. A continuació, Ainhoa González ha anotat el 3 a 3 amb un potent xut creuat, lluny de l’abast d’Herenia Bermejo.

A la represa, Castellà i Lleó, ordenada i sòlida en la pista, ha portat la iniciativa en el joc durant els primers compassos del segon temps. Per la seva part, La Rioja ha preferit recular uns metres, defensar amb intensitat i esperar a una pèrdua contrària per sortir ràpid al contraatac. La seva jugadora més destacada, Ainhoa González, ha tornat a ser determinant marcant un hat-trick després de regatejar-se la portera rival i enviar la pilota al fons de les xarxes. El joc ha continuat igualat, sense que cap dels conjunts aconseguís imposar el seu estil. Quan faltaven tres minuts per a la conclusió de l’encontre, Celia Pascual ha anotat el definitiu 4 a 4.

Al partit hi ha assistit el secretari de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Alejandro Guerrero.