La selecció absoluta debuta i guanya amb l'equip de gala
FS Notícies | 10/06/2014
Una selecció catalana absoluta de luxe és la que s'ha concentrat per disputar aquesta nit el primer partit amistós internacional contra la selecció nacional d'Andorra en un matx molt atractiu.

CATALUNYA: Isaac Fernández, Jordi Torras, Marc Tolrà, Ruben Gonzalez, Fernandao Maciel, Javi Rodríguez, Sergio Sierra, Albert Segura, Hector Albadalejo, Adolfo Fernández, Diego Blanco, Joan Miñano i Didac Plana.

ANDORRA: Aitor Rubio, Jordi Ferreiro, Oscar Neira, Eric Mesquita, Ignacio Llamas, Jonathan Perez, Kevin Santos, Carlos Barbosa, Diógenes Lino Baptista, Marc Eduard López, Ivan Moteagudo i David Ferriz.

ÀRBITRES: Sr. Roger Torrent, Sr. Pep Garcia, Sr. Marc Fernández i Sra. Nuria Fernández.

GOLS: (1a part) 1 - 0 Fernandao (min. 3), 2 - 0 Sepe (min. 7). (2a part) 3 - 0 Segura (min. 6), 4 - 0 Hector Albadalejo (min. 14) i 5 - 0 Marc Tolrà (min. 20).

CRÒNICA: Amb el final de temporada present, la selecció catalana absoluta de futbol sala aprofita per disputar diversos partits amistosos internacionals al llarg d'aquest mes de juny. El primer d'ells s'ha disputat aquesta nit al Pavelló Municipal d'Esports de Solsona, sota l'atenta mirada d'una grada plena de gom a gom per poder presenciar un partit únic.

I és que la selecció catalana absoluta ha presentat el seu equip de gala per disputar aquest partit contra la selecció nacional d'Andorra.

El cinc inicial, amb Javi Rodríguez, Fernandao, Jordi Torras, Isaac Fernández i Diego Blanco no ha deixat indiferent a ningú. Els pesos pesats del futbol sala català junts a la mateixa pista.

El partit prometia i Catalunya ha començat a atacar des del primer minut obligant a la selecció andorrana a tancar-se a mitja pista i a defensar. Els catalans han realitzat el seu joc de toc i al minut 3 Fernandao, convocat per primera vegada amb la selecció catalana absoluta, ha obert el marcador, fruit d'una jugada col·lectiva amb assistència de Diego.

Quatre minuts després, Sepe ha robat una pilota i ha finalitzat la jugada xutant la pilota per l'esquadra de la porteria rival.

Amb aquesta lleu avantatge s'ha arribat al final de la primera part.

A la represa s'ha continuat amb la mateixa dinàmica de joc i gràcies al domini català s'han anat succeint les ocasions de gol que, en els primers minuts l'ha materialitzat Segura.

El ritme de joc no ha minvat i Catalunya ha continuat pressionant a dalt i Andorra s'ha quedat tancada quedant-se sense opcions.

En el minut 14, Hector Albadalejo, ha marcat el quart gol pels catalans amb una rematada de cap al primer pal que ha deixat indefens al porter rival. A partir d'aquí, Andorra ha optat per col·locar la figura del porter-jugador, i, tot i així, Catalunya ha continuat defensant molt bé.

En el darrer minut del partit, Marc Tolrà ha sentenciat el partit amb el cinquè i definitiu gol que ha arrodonit aquesta nit.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.